Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Fejezze ki magát az eddigi legkisebb teljes képes Z objektívvel!


2021.09.14
Forrás: Nikon, Hírek
Amszterdam, Hollandia 2021. szeptember 14: A mai napon a Nikon bemutatja a Nikon Z családhoz csatlakozó eddigi legkisebb és legkönnyebb teljes képes fix objektívet!

A gyönyörűen lírai NIKKOR Z 40mm f/2 mindennapi szuperhős: éles, nagy fényerejű és elég kicsi ahhoz, hogy diszkréten használhassa, nagyszerű mindenre a vlogoktól az élénk pillanatképekig.

A nagy fényerejű, általános fix objektív természetes látószöget biztosít, amely ideális a spontán portrékhoz, valamint interjúkhoz és oktatóvideókhoz. Ha nincs nagy objektív az arcukban, a témák nem érzik kellemetlenül magukat; ez az objektív pedig olyan kicsi és könnyű, hogy ideális arra is, hogy akár első személyű perspektívából is készítsen felvételeket.

A széles Z-bajonett az objektív széles f/2 maximális rekeszével kombinálva nagyszerű teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között is, ideális a gyenge megvilágítású helyzetek megörökítéséhez. A lekerekített, kilenclamellás rekesz lágy, természetes hatású elmosódást tesz lehetővé: a fotósok és a videósok lágyan elmosódott, szuper krémes háttérrel készíthetnek felvételeket, amely előtt a téma élesen kiemelkedik.

Dirk Jasper, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Örömmel üdvözöljük ezeket a sokoldalú fix objektíveket a folyamatosan fejlődő Nikon Z rendszerben. Ez az objektív kiváló ár-érték arányú belépő a Nikon Z világába. Olyan kompakt és könnyű, hogy ideális elsődleges általános objektívként vagy könnyű másodlagos objektívként való használatra.

Főbb jellemzők: NIKKOR Z 40mm f/2

Nagy fényerejű f/2 általános fix objektív: 40 mm-es látószög Z sorozatú teljes képméretű fényképezőgépeken. 60 mm-es látószög egy Z sorozatú DX-formátumú fényképezőgépen.
Élethű: az objektív gyönyörű részletességgel, mélységélességgel és színekkel készít állóképeket és videókat.
Művészi elmosódás: még soha nem volt ilyen egyszerű borotvaéles téma létrehozása a gyönyörűen, lágyan elmosódott háttér előtt.
Remek képek közelről is: 0,29 méteres minimális fókusztávolság. Az élesség kiváló, még a közelről is.
Gyors és néma automatikus élességlátás: a rendkívül halk léptető motoros működtetésnek és a Z-bajonett által gyűjtött plusz fénynek köszönhetően az élességállítás gyors, pontos – és hangtalan.
Videókhoz tervezve: nem fogják tönkretenni a videókat az élességállítási zajok. A fókuszlégzés drámai mértékű csökkenésének köszönhetően a felvétel látószögének befolyásolása nélkül módosíthatja a fókuszt.
Zsebre rakható: elég kicsi ahhoz, hogy a fényképezőgépen tarthassa, de egy kabátzsebben is elfér.
Alkalmazkodó: a néma vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható be az élesség, a rekesz, expozíciókompenzáció vagy az ISO-érzékenység.
Jól védett: védve van a portól és a vízcseppektől.*1

*1 Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól a professzionális fényképezőgépekig, objektívektől a rendszertartozékokig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg.

Megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.

www.nikon.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Nikon


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;