Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A DAF kihirdette *A 2022-es év nemzetközi DAF-márkakereskedőjét*


2022.01.24
Forrás: DAF Trucks Sajtóközlemény
Számos európai márkakereskedőt díjaztak
A Groupe Lefevre francia márkakereskedőnek ítélték oda a „2022-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője” díjat a nemzetközi DAF-márkakereskedők online értekezletén.

A Groupe Lefevre vállalat azzal érdemelte ki 2022-ben az elismerést, hogy minden területen túlszárnyalja az ügyfelek elvárásait, és mesteri szintre emelte az „első alkalommal sikeres javítás” elvének alkalmazását a műhelyeiben.

A DAF minden évben díjakkal ismeri el a legjobban teljesítő márkakereskedők munkáját. Egyesek a kiemelkedő ügyfélelégedettség eléréséért, míg mások az előirányzott növekedés túlszárnyalásáért, az általános üzleti teljesítményért, illetve új és használt tehergépkocsik, pénzügyi szolgáltatások vagy alkatrészek értékesítéséért részesülnek elismerésben. Az a márkakereskedő nyeri el „Az év nemzetközi márkakereskedője” címet, aki az összes területen kiemelkedő teljesítményt nyújt. 

Az ügyfelek lehető legjobb üzlettársa

Csak az a márkakereskedő érdemli meg a megtisztelő „Az év nemzetközi márkakereskedője” címet, aki egyrészt új etalont állít fel az ügyfélélmény terén, másrészt telephelyek és képzések finanszírozásával folyamatosan motivált a növekedésre” – nyilatkozta a DAF Trucks elnöke, Harry Wolters, az online díjátadó ünnepségen. „A Group Lefevre eltökélt abban, hogy ügyfelei lehető legjobb partnerévé váljon minden területen: a nagy és közepes igénybevételre tervezett tehergépkocsik, a PACCAR Parts, a PACCAR Financial és a DAF MultiSupport területén, csak hogy néhányat említsünk. Ez a Franciaország északnyugati részén több telephellyel is rendelkező márkakereskedő nyújtja a legjobb teljesítményt az ügyfélelégedettség terén kiváló értékesítési tanácsadásával, hosszú nyitvatartási idejével és jól kvalifikált, magasan képzett alkalmazottaival. Ehhez társul még műhelyük az „első alkalommal sikeres javításokkal” kapcsolatos kimagasló eredménye, melyek együttesen kivételessé teszik a céget az ügyfelek szempontjából .

PACCAR Financial, PACCAR Parts, használt tehergépkocsik és DAF MultiSupport díjak

A DAF éves nemzetközi márkakereskedői értekezletén a pénzügyi szolgáltatások, az alkatrészellátás, a használt tehergépkocsi-értékesítés, valamint a javítási és karbantartási szerződések területén legjobban teljesítő márkakereskedőket is díjazzák. 

Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, a France Poids Lourds cégcsoportot emelte ki használt tehergépkocsi-értékesítési célkitűzéseinek túlszárnyalásáért, valamint a német Wilhelm Fricke vállalatot az ügyfeleinek nyújtott kiváló pénzügyi szolgáltatási támogatásáért. A Van Tilburg-Bastianen Groep céget (Hollandia és Lengyelország) Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója állította reflektorfénybe az alkatrész-elérhetőség terén nyújtott kiváló teljesítményéért, amellyel maximális üzemidőt biztosított ügyfeleinek. A német EBB vállalat a DAF MultiSupport díjat nyerte el a javítási és karbantartási szerződésekkel kapcsolatban elért kivételes teljesítményéért.

Arany, ezüst és növekedési díjak

A DAF több márkakereskedőjét is díjazta általános teljesítményük (arany és ezüst díj), illetve ügyfélszolgálatuk és üzleti növekedésük (növekedési díj) miatt

Arany érmesek:
Greenhous (UK), Centrako Group (LT), Watts Trucks Centre (UK), ESA Trucks Polska (PL), Lawrence Vehicles (UK)

Ezüst érmesek:
SERVIDAF (ES), Zarpellon Veicoli Industriali (IT), Ford & Slater (UK), Truckland (NL), Wietholt (D), Dtruck (IT), Poids Lourds 86 (F), Turbo’s Hoet (BG), DAF Frankfurt (D), Neva Group (CZ)

Növekedési érmesek:
Bakker Bedrijfswagens (NL), Tschann Nutzfahrzeuge (AT), Gazzola (IT), Hergovisa (ES)

A több mint 1.100 európai és külföldi helyszínnek köszönhetően a DAF ügyfelei mindig biztosak lehetnek abban, hogy van a közelükben egy márkakereskedő vagy szerviz, amely első osztályú ügyfélszolgálatot, valamint a szolgáltatások és támogatás teljes körű választékát kínálja számukra annak érdekében, hogy növelhessék a rendelkezésre állásuk idejét, és mind a karbantartási, mind az üzemeltetési költségeiket csökkenthessék.

www.daftrucks.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - DAF Trucks ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;