Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Tájékoztatás termékvisszahívásról


2022.04.07
Forrás: Lidl Hírek
Tisztelt Vásárlóink!
A Ferrero Magyarország Kft-től az alábbi tájékoztatást kaptuk:

„A Ferrero Magyarország Kft. elővigyázatosságból önkéntesen visszahívja a magyar piacról néhány Belgiumban gyártott Kinder termék meghatározott gyártási tételét.

A termékvisszahívás kapcsán a Ferrero együttműködik a Nemzeti Élelmiszerlánc‐biztonsági Hivatallal, a külföldi piacokon jelentett szalmonellafertőzésekkel lehetséges kapcsolat miatt.

Jóllehet a forgalomba hozott Kinder termékek egyike sem mutatott pozitív eredményt a szalmonellateszteken és fogyasztói panasz sem érkezett hozzánk, de rendkívül komolyan vesszük a helyzetet, mivel fogyasztóink védelme a legfontosabb számunkra.

Elővigyázatosságból úgy döntöttünk, hogy önkéntesen visszahívjuk az alábbi, a Ferrero Magyarország Kft. által forgalmazott termékeket:

¤  Kinder Schokobons 125g
¤  Kinder Schokobons 200g
¤  Kinder Surprise Maxi 100g
¤  Kinder Maxi Mix Plüssfigurával 133g

Ha Ön vásárolt a felsorolt termékekből, kérjük ne fogyassza el azokat! Őrizze meg és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info.hungary@ferrero.com vagy www.kinder.hu.

Nagyon sajnáljuk az esetet, de mivel nagyon komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot úgy döntöttünk, hogy önkéntesen visszahívjuk a fent meghatározott termékeket.”

Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti termékekből vásároltak, ne fogyasszák el,  hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük.

www.lidl.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Lidl ; FMCG, kereskedelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;