Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Legendás világvárosok kultúráját idézik a Nespresso új kávékapszulái


2022.05.03
Forrás: Nestlé Hírek
Megérkezett a World Explorations kávékollekció második felvonása
Párizs, Isztambul, Rio de Janeiro és Miami: idén ebbe a négy városba kalauzolnak el a Nespresso World Explorations termékcsalád kávékülönlegességei.

A Nespresso négy új kávéján keresztül a kávérajongók megismerhetik a világ különböző tájainak egyedi és tipikus kávéfogyasztási hagyományait és szokásait – mindössze egyetlen gombnyomással, az otthonuk kényelméből. 

A Nespresso kávémesterei körbejárták a világot, hogy megismerjék a legkülönbözőbb területek kávéfogyasztási hagyományait. Utazásuk eredményeként született meg a World Explorations termékcsalád, amelyben megmutatkozik a kávékeverékek megalkotásához és a pörköléshez szükséges szakértelmük. 
A Nespresso World Explorations lungo kávék után a fogyasztók négy espresso-különlegességet ismerhetnek meg az Original rendszerhez elérhető kínálatban, melyek elviszik otthonukba a világ különböző tájainak ízeit. 

Íme a World Explorations espresso kávékollekció

Istanbul Espresso

A World Explorations Istanbul Espresso visszarepíti Önt az időben, a korai kávéházakba. A török kávékultúra hagyományai előtt tisztelegve sűrű és bársonyos, míg az etiópiai Arabica és indiai Robusta a régi kávékereskedelmi utak kereszteződésében létrejövő városra emlékeztet minket. Ezeknek az összetevőknek és az intenzív pörkölésnek köszönheti ́a vad, érett gyümölcsös és finom, mandulás ízvilágát. Egy kávéblend, amely épp olyan kozmopolita, mint az isztambuli kávéházakban összegyűlő emberek sokasága.

Paris Espresso 

Párizs gazdag kávéházi kultúrájáról híres: ebben a városban az emberek szeretnek a kávéjuk felett bölcselkedni. A World Explorations Paris Espresso ezekre az ikonikus kávéházi teraszokra repíti el Önt a világosan pörkölt latin-amerikai Arabica és a vietnámi Robusta által alkotott kiegyensúlyozott keverékével. Ez a kellemesen keserű kávé gabonás és citrusos jegyeivel a párizsi kávézási élményt idézi.

Rio de Janeiro Espresso  

Az élettel teli és színes város szellemiségét megtestesítő World Explorations Rio de Janeiro Espresso egyszerre tükrözi az ország kávétermesztésének és -fogyasztásának mélyen gyökerező örökségét. Egy intenzív, egzotikus és bársonyos espresso, mely kizárólag a földhöz közel, magas páratartalomban termő brazil Arabica kávékból készült. A kivételes szantálfás jegyeknek köszönhetően bepillantást nyerhet a brazil életmódba. 

Miami Espresso (Limited Edition)

Miami városa a különböző hagyományok olvasztótégelye, hiszen sokféle kulturális hatás formálta. Itt a kávézás közösségi tevékenység, az élet ünneplésének egy módja. A limitált kiadású World Explorations Miami Espresso kávéban a hispán kávézási hatások öltenek testet: élénk és határozott. A latin-amerikai és karibi kávék intenzív pörköléséből sötét crema bontakozik ki, amely megkoronázza a gabonás, borsos és dohányleveles illatokat.

Az új World Explorations espresso kávék elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban. Ha pedig további városok kávékultúrájába is belekóstolna, próbálja ki Fokváros, Buenos Aires, Tokió, Shanghai, Stockholm vagy Bécs városa által inspirált World Explorations hosszúkávékat is.

www.nestle.hu        


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Nestlé ; FMCG, kereskedelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;