Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

„17-ben 7“: hét új Opel 2017-ben


2016.11.08
Forrás: Opel, Hírek
Jövőre valamennyi járműkategóriában padlógázt ad az Opel: „17-ben 7“ jeligével indítja modelloffenzíváját, hét premierrel 2017-ben.
Hét premier: modelloffenzíva az Ampera-e-től a zászlóshajó Insigniáig

Rüsselsheim. Jövőre valamennyi járműkategóriában padlógázt ad az Opel: „17-ben 7“ jeligével indítja modelloffenzíváját, hét premierrel 2017-ben. Hosszú története alatt –1899 (!) óta gyárt járműveket – sohasem hozott még ki ennyi újdonságot egyetlen naptári évben a márka. A „17-ben 7“ egy átfogó terv része, amelynek keretében 29 új modell jelenik meg 2016 és 2020 között, miáltal teljesen megújul a vállalat iránya és portfóliója.

A 2017-es hét új modellel teljesen más márkává lesz 12 hónapon belül az Opel. Az Ampera-e egy mindennapi használatra ténylegesen alkalmas villanyautó. Zászlóshajónk, az Insignia friss eleganciával és atletikus könnyedséggel hódít. Szintén teljesen újonnan konstruált crossovereink a döntő fontosságú B- és C-szegmensben egészítik ki választékunkat, új impulzust adva növekedésünknek“, mondta az Opel vezérigazgatója, Dr. Karl-Thomas Neumann.

A „17-ben 7“ modelloffenzíva hét lépése:

1. A hatótáv bajnoka: A Párizsi Autószalonon bemutatott Opel Ampera-e 2017 tavaszától forradalmasítja a villanyautózást. Ötszáz kilométert meghaladó hatótávjával (az új európai menetciklus szerint mérve) uralkodó szerepet játszik kategóriájában. Ehhez a 150 kW/204 LE teljesítményű villanymotorral elérhető, sportkocsihoz méltó menetteljesítmények mellett egy kompakt ötajtós kocsi helykínálata járul.

2. Az új zászlóshajó: A teljesen újonnan tervezett Opel Insignia Grand Sport egy ötajtós limuzin, kupészerű vonalakkal, sportos viselkedéssel és a kategóriában vezető összkerékhajtással. Az új Insignia a több mint 900 ezer példányban eladott típuselőd nyomába lép, és ahhoz hasonlóan az Opel rüsselsheimi üzemében készül.

3. A nagy sport-kombi: Akárcsak az Insignia Grand Sport, az új Opel Insignia Sports Tourer is a 2013-as, iránymutató Opel Monza Concept tanulmány formanyelvét viszi tovább. Sportos frontja, a keskeny fényszórókkal, vegytiszta dinamikát sugall. Helykínálata jelentősen nőtt az elődéhez képest – különösen hátul és a csomagtérben.

4. A mindentudó: Az Opel Insignia Country Tourer továbbra is kalandkereső jellegű, összkerékhajtású, terepes kinézésű Sports Tourer marad. Az új modell különösképp jó választás a téli sportok és a vidéki élet kedvelőinek, és mindenkinek, aki simán csak egyéni megjelenést szeretne.

5. A sokoldalú útitárs: Az Európa-szerte sikeres Opel Vivaro jövőre még nagyobb komforttal és fokozott flexibilitással jön ki.

6. Az a bizonyos X-tra: 2017 tavaszán kap társat az Opel bestsellere, a MOKKA X, amikor a B-szegmensben megjelenik az Opel Crossland X crossover (CUV). Az újonc a sportos, ugyanakkor tágas CUV trendjét követi.

7. Új CUV a C-szegmensben: Az Opel kiegészíti kínálatát a népszerű kompakt osztályban Az Astrához és a Zafirához egy különösen sportos crossover csatlakozik.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;