Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az új Opel crossover neve: Crossland X


2016.11.07
Forrás: Opel, Hírek
A MOKKA X az Opel szubkompakt SUV-modellje, amely Európa-szerte több mint 600 ezer vevőre talált, 2017 elején pedig a B-szegmensben hoz ki egy új crossovert (CUV) a villámos márka – ez lesz az Opel Crossland X.
A sikeres Opel MOKKA X mellé áll fel az új Opel Crossland X

Rüsselsheim. X mint eXtra: a MOKKA X az Opel szubkompakt SUV-modellje, amely Európa-szerte több mint 600 ezer vevőre talált, 2017 elején pedig a B-szegmensben hoz ki egy új crossovert (CUV) a villámos márka – ez lesz az Opel Crossland X. A legfrissebb trendeknek megfelelően sportos, ugyanakkor tágas CUV lesz az újdonság. Ezt már az új, egyéni, érdekes és izgalmas elnevezés is sejteti.

A B-szegmensben is egyre emocionálisabb autókat kívánnak a vevők. Mozgalmas designjával és az urbánus életstílushoz illő előnyeivel ennek a várakozásnak felel meg a Crossland X, – városban kezesen viselkedik, hosszú úton magabiztosan teljesít“, jelentette be az Opel marketing-főnöknője, Tina Müller az X-Faktoros típust. „Olyanoknak való, akik a városban élik ki a vidék iránti szeretetüket, saját paradicsomot és zöldséget termesztenek a tetőteraszon, és tágas helyet akarnak a gyerekeiknek, illetve amikor bevásárolni mennek a bio-piacra.

Az SUV és CUV modellek értékesítési számai a B-szegmensben 2010 óta megötszöröződtek. Az Opel Crossland X még jobban felélénkíti e kategóriát, és további növekedést eredményez a márkának. Ezzel a típussal egy egész crossover-offenzívát indít az Opel 2017-től, kiegészítve az ADAM-től a Zafiráig terjedő portfólióját. 

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;