Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

OTTHONDesign Ősz 2022


2022.11.04
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Építkezők, lakásfelújítók egy helyen találkozhatnak a lakberendezési és dizájn szakma képviselőivel.

November 4-6. között rendezik az OTTHONDesign Ősz kiállítást a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén ez lesz az utolsó olyan jelentős esemény idehaza, amelyen az építkezők, lakásfelújítók egy helyen találkozhatnak a lakberendezési és dizájn szakma képviselőivel. Az OTTHONDesign Ősz kiállítás látogatói egy jeggyel tekinthetik meg az Esküvő Kiállítást is.

A szervezők a kiállítók újdonságai, innovatív megoldásai mellett ezúttal is számos szakmai és közönségprogramot kínálnak a látogatóknak péntektől vasárnapig, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ H pavilonjában. A kiállítás egész időtartama alatt, előzetes regisztrációval ingyenes lakberendezési tanácsadást tart a Lakberendezők Országos Szövetsége, amely ezúttal a VR designer LAB közreműködésével virtuális túrát is szervez a megtervezett lakásokba.  

A szakmai programok közül kiemelkedik a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) szakmai konferenciája, a Wood Smart, amelyen a fa- és bútoripar kitörési lehetőségeiről beszélgetnek a részvevők. A kiállítás idején számos tapasztalatcsere és workshop is lesz. A Szőnyegtervezők Társasága (SZETT) a tagok által tervezett szőnyegeket, párnákat és egyéb textileket mutat be, miközben megismerteti a részvevőkkel a különböző munkafolyamatokat. A WOOD LIKE workshop ezúttal is a fa megmunkálásával kapcsolatos tevékenységeket mutatja be. A WOOD LIKE After Pop Up pedig a FABUNIO pályázatán nyertes tervezők munkáit állítja ki.

Emellett a BOOOK Kiadó színpadi beszélgetéseket, bemutatókat szervez a kiállításon, többek között Ambrus Évával, Vágó Pirossal és Gáspár Beával. A BOOOK Kitchen standján Cserháti Tamara ad ízelítőt az izraeli gasztronómiából.

A kiállítók között idén is számos hazai és külföldi cég lesz jelen, de a szervezők kiemelten fontosnak tartják az országok úgynevezett kollektív standjait. Romániából például 11 bútorgyártó cég hozza el kínálatát a klasszikus bútoroktól a modern design bútorokig, amelyek egy csaknem 400 négyzetméteres közös területen lesznek megtekinthetők.

Az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ (ITPC Budapest) szervezésben négy cég részvételével kaphatnak ízelítőt a látogatók az indonéz bútorokból, melyek – a szervezők megfogalmazása szerint – „a kényelem, esztétika, tartósság és fenntarthatóság művészetét képviselik”.

Általános információk

Nyitvatartás: 2022. november 4-6. naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig).

Bejárat az I. kapu, Főépület felől.

A parkolás a látogatók számára díjmentes.

A kiállításra szóló belépők a helyszínen és kedvezményesen online, valamint a HUNGEXPO applikációján keresztül is megvásárolhatók.

Amennyiben letölti telefonjára a HUNGEXPO Applikációt, és ugyanazzal az e-mail címmel készíti el profilját, mint amivel korábban nálunk is regisztrált, úgy belépőjét már az Applikációban is eléri, így azt belépéskor már a telefonjáról tudja bemutatni a bejáratnál. Az APP további előnye, hogy már előre megtervezheti látogatását, kiválaszthatja kedvenc kiállítóit. Sőt a helyszíni tájékozódásban is segít.

Bővebb, folyamatosan frissülő információ: osz.otthon-design.hu  

Az OTTHONDesign kiállítással egy időben rendezik november 5-6. között az Őszi Esküvő kiállítást, amely az OTTHONDEsign Ősz kiállításra érvényes belépőjeggyel látogatható. Az ország egyik legnagyobb menyasszonyi ruha show-ján találkozhatnak a legújabb menyasszonyi ruha trendekkel, és számos különleges programon vehetnek részt. Ilyen például a Próbaesketés, ahol Tóth Mihály vezetésével a párok előre átélhetik, kipróbálhatják egy profi esküvő minden pillanatát.

A kiállításon adják át hetedik alkalommal az Év Esküvői Fotósa pályázat díjait. 

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;