Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023: az első hivatalos információk


2022.12.07
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a 2023. május 19-21. közötti hétvégén gurítja ismét reflektorfénybe a legendás autócsodákat +++ Az autós szépségversenyre már lehet jelentkezni +++

A Villa Erba területén ismét megrendezik a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tradicionális nyílt napját +++ Visszatér az Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht esemény is +++ Három kategóriát máris bejelentettek a szervezők +++

2023-ban a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a május 19-21. közötti hétvégén rendezi meg a Comói-tó partján a Concorso d’Eleganza Villa d’Este jövő évi felvonását. A történelmi autócsodák legendás szépségversenyének hőn áhított elismeréseiért ismét exkluzív kategóriákban szállhatnak versenybe az indulók. Az esemény legnívósabb díja ezúttal is a BMW Group trófeája lesz, amelyet tekintélyes zsűri ítél oda a hétvége abszolút győztes négykerekűjének.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 választóbizottsága így tisztelettel meghívja az eseményre a kivételesen exkluzív klasszikus autók tulajdonosait, akik a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon jelentkezhetnek a szépségversenyre.

Az „A Century of the 24 Hours of Le Mans: heroes of the most famous race in the world” elnevezésű kategória a legendás hosszútávú megmérettetés századik évfordulója előtt tiszteleg. A szervezők a 75. születésnapját ünneplő Porsche történelmét is külön kategóriával ünneplik: ez a „Porsche at 75: delving into the Stuttgart legend’s iconic and eccentric back catalogue”. A harmadik bejelentett kategória az „Incredible India: The Dazzling Motoring Indulgences of the Mighty Maharajahs”. A szervezők folyamatosan jelentik majd be a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 szépségversenyének újabb kategóriáit, miközben már a megnevezett kategóriákon kívül induló autócsodák regisztrációja is megkezdődött.

A BMW Group Classic nagy örömmel jelenti be, hogy a Villa Erba szálloda területén 2023-ban visszatér a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tradicionális nyílt napja, amelyet korábban a koronavírus-járvány következtében szüntettek be ideiglenesen. 2023. május 21-én, vasárnap a teljes nyilvánosságnak lehetősége nyílik testközelből megcsodálni a Concorso d’Eleganza Villa d’Este magával ragadó különlegességeit.

A vasárnap egy minden érzékszervet megmozgató fesztiválnapnak (Public Day – II Festival) ígérkezik, a múlt, a jelen és a jövő autóival, illetve mobilitásával a főszerepben. A szervezők erre a napra az egész család számára izgalmas programokkal készülnek.

Az Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht esemény neve minden, müncheni gyökerekkel rendelkező autórajongó számára ismerősen cseng, a találkozót pedig a szervezők 2023-ban most először a Concordo d’Eleganza Villa d’Este programsorozatához igazítják. Az autórajongók eme ikonikus találkozója május 20-án, szombaton tér vissza a Comói-tó partjára, szívesen látva a világ bármely pontjáról érkező autóklubok és közösségek négykerekű kedvenceit.

Ezen elemekkel a BMW Group Classic az esemény egyik főszervezőjeként nyomatékosítja tovább azon elköteleződését, hogy a Concorso d’Eleganza Villa d’Este programsorozatát gondos odafigyeléssel és a történelmi sajátosság megőrzésével fejlessze tovább. A szervezők ezt szem előtt tartva dolgoznak a hétvége további elő- és kísérőeseményeinek előkészületein, amelyekről a későbbiekben újabb részleteket árulnak majd el.

2023-ban a Grand Hotel Villa d’Este is kerek jubileumot, hotelként való üzemelése 150. évfordulóját ünnepli, tekintve, hogy a Villa d’Este S.p.A. vállalatot 1873-ban alapították. A jubileum apropóján a szálloda egész évre különleges programokkal készül és a téli időszakban is nyitva marad.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht eseményére és vasárnapi nyílt napjára az alábbi weboldalon biztosíthatják be maguknak a jegyeket az érdeklődők: https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/packages-tickets/   

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023 további információi megtalálhatók az esemény iOS és Android operációs rendszerekre fejlesztett okostelefon-alkalmazásában, a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon és a https://www.instagram.com/concorsodeleganza_vde/ Instagram-oldalon is. 

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;