Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

FANUC M-2iA – tökéletes megoldás a csomagoláshoz


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
FANUC felszedő- és elhelyezőrobotok a gofrigyártó csomagolási gépsorában

Feladat:
Egy csomagoló gépsor automatizálása a belgiumi Herantalsban működő Biscuiterie Thijs vállalatnál, amely olyan szupermarketek számára gyárt gofrilapokat, mint az Aldi, a Lidl, a Carrefour, az Albert Heijn és a Jumbo.

Megoldás:
Hat darab FANUC M-2iA robot telepítése, melyek olyan fejlett funkciókkal támogatják a gofrik csomagolósorra helyezését, mint az iRVision, a vizuális vonalkövetés, a terheléskiegyenlítés, az ütközésvédelem és az Ethernet-jeladó. A szállítószalagon lévő gofrik számát és helyzetét egy kamera és a robotvezérlő továbbítja a robotok felé, és az utóbbi gondoskodik a gofrik egyenletes elosztásáról a robotok között. A FANUC’ kettős felszedő funkciójának használatával mindegyik robot két gofrit képes megfogni és a gyártósorra helyezni, amivel idő takarítható meg és felgyorsítható a szállítási folyamat.

Eredmény:
A robotizált gyártósor 50 százalékkal gyorsabb, mint a régi gyártósor. Emellett a minőség és a higiénia is javult. A hulladék is kevesebb, mivel a gépeket korábban kezelő dolgozók sokszor letörték a gofrilapok széleit, ami a robotok használatával elkerülhető.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Élelmiszer


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;