Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Már letölthető: A Scania Driver mobilalkalmazás, amely megkönnyíti a gépkocsivezetők mindennapjait


2023.03.07
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania új mobilalkalmazást vezetett be, Scania Driver néven, amelynek koncepcióját a tavaly szeptemberi IAA Transportation szakkiállításon ismertették. A Scania Driver áttekintést nyújt a járművezetőnek a jármű állapotáról, és lehetőséget ad a jármű egyes funkcióinak távvezérlésére is.

Az iOS és Android operációs rendszerekben is elérhető.

„Az alkalmazást a járművezetők visszajelzései alapján fejlesztettük” - írja le a Scania Driver születését Emil Jungnelius projektmenedzser. Az alkalmazás célja, hogy megkönnyítse a járművezetők mindennapi életét, általa a mobiltelefon a járművezető kezének virtuális meghosszabbításává válik a jármű irányításakor. Segítségével például távolról beállítható az állóhelyzeti fűtőberendezés hőmérséklete.

Emellett a Scania Driver lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy nyomon kövessék fuvarfeladatuk hatékonysági besorolását a Driver Support rendszerben, és távolról megjeleníthessék a vezetési adatokat vagy ránézhessenek az üzemanyag- és AdBlue-szintre. A járművezetők közvetlenül a vezetőfülkéből csatlakozhatnak a Scania Driver's Guide alkalmazáshoz is, amely a mobiltelefonjukhoz párosított járműre vonatkozó specifikus felhasználói útmutatót tartalmazza.

A tachográf adatainak köszönhetően a járművezetők mobiltelefonjukon megtervezhetik az egyes pihenőidőket útközben, és figyelemmel kísérhetik a vezetési időt. Azt is láthatják, van-e szervizidőpontjuk a járművel, és váratlan helyzet esetén megtalálhatják a tartózkodási helyükhöz legközelebbi Scania szervizpontot..

„A Scania Driver alkalmazás egyedülálló platformot jelent számunkra, melynek köszönhetően digitális szolgáltatásainkat a járművezetők igényeihez igazíthatjuk. Új funkciókat és lehetőségeket kínálunk nekik" - mondja Michael Nový, a Scania CER szerviz- és szolgáltatási menedzsere. A jövőben például az elektromos járművekre vonatkozó konkrét információk is megjelennek majd az alkalmazásban. A Scania Driver alkalmazás és a My Scania portál összekapcsolása a vállalaton belüli információáramlást is megkönnyíti.

A jármű csatlakoztatását a Scania Driver alkalmazáshoz a flottakezelőnek engedélyeznie kell a My Scania portál részét képező Scania Fleet Management rendszerben.

A Scania Driver alkalmazást Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scania.driverapp.android&pli=1) és iOS (https://apps.apple.com/cz/app/scania-driver/id1576835470) rendszerre is letölthetőek.

A Scania a szállítási megoldások világszinten is vezető gyártója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel közösen haladunk a hosszú távon fenntartható szállítási rendszerek felé vezető átalakulás útján. 2021-ben 88.930 tehergépkocsit, 4.436 autóbuszt, valamint 11.786 ipari és vízi hajtásrendszert szállítottunk ki ügyfeleinknek. A nettó árbevétel meghaladta a 146 milliárd svéd koronát, aminek több mint 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania mára több mint 100 országban működik, és mintegy 54 ezer főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés főként Svédországban összpontosul, míg a gyártás Európában és Latin-Amerikában zajlik, regionális termékközpontokkal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON GROUP tagja. 
További információ: www.scania.com
.


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;