Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Ünnepélyes hegesztőrobot átadás Magyarországon az SBS Kft.-nél


2023.03.10
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az SBS Kft telephelyén Erdőtelken Magyarország egyik legnagyobb igm robotállomását avatták fel. A magyar fémszerkezetgyártó cég a világ vezető gépgyártóinak gyárt különböző alkatrészeket.

Az átadó ünnepségén Balogh László tulajdonos, ügyvezető úr hangsúlyozta, hogy ezen  alkalom újabb jelentős mérföldkő az SBS Kft. életében, hiszen jól példázza azon törekvésüket, hogy Európa egyik meghatározó gépgyártó cégévé váljanak. A cég tavaly ünnepelte 25. születésnapját és büszkék a folyamatos fejlődésre és a világszerte neves szakmai partnereire.

A legújabb TLA3 felsőpályás berendezés a cég hatodik hegesztőrobotja és egy RTE477-S típusú igm robottal, egy 5 tonnás L-manipulátorral, valamint egy 5 t teherbírású forgatóval rendelkezik, amely egy MTS.55 motoros mozgatópályán is állítható. A robottal 10 tonna össztömegig nagyméretű alvázakat, gémeket és forgóvázakat hegesztenek neves földmunkagép és vasútgyártó cégeknek.

Az ünnepélyes eseményen Martin Merstallinger úr az igm Robotersysteme AG vezérigazgatója elmondta, hogy az SBS Kft az elmúlt 25 év alatt nemzetközileg elismert acélszerkezetek gyártójává és az igm legfontosabb magyarországi partnerévé vált. Az  SBS Kft. az igm hegesztőrobotjaival sikeresen gyárt olyan ismert gépgyártók számára, mint a Liebherr, Caterpillar, Terex, Hamm, Sennebogen, vagy Goldhofer. A fejlődés nem áll meg és az ipar 4.0 szellemében a közös munka tovább folytatódik.

Az avató szalagot a két cégvezető közösen vágta át és robotállomás a Bogi keresztnevet kapta, a cégtulajdonos Balogh úr legkisebb unokája, a négy hónapos Boglárka után.

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;