Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Utánvételes fizetési lehetőséggel és non-food termékkínálattal bővül az ALDI Online bevásárlás


2023.03.20
Forrás: Aldi Közlemények
Biatorbágy, 2023.03.20. – Új felületen, még több termék várja az ALDI Online vásárlást igénybe vevő vásárlókat, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket a ROKSH-on keresztül.

A ROKSH megújult online felülete tovább növeli az ALDI Online bevásárlás élményét. A felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető menürendszerrel, és a kiemelt termékek listázásának lehetőségével a vásárlók amellett, hogy könnyen és gyorsan összeállíthatják bevásárlókosarukat, időt és pénzt spórolhatnak meg.  A vásárlók körében rendkívül népszerűvé vált az online élelmiszer-vásárlás, ezért az ALDI és a ROKSH számos innovációt hajtott végre. A fejlesztéseknek köszönhetően a személyes bevásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett az új, innovatív online egyeztető felületen is kommunikálhat a megrendelővel, ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további termékeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával.

A ROKSH az online felület megújítása és a kommunikációs lehetőségek bővítése mellett egy új fizetési opciót is bevezetett: a fogyasztók kérésének eleget téve, a termékek utánvéttel is megvásárolhatóak, azaz a személyes bevásárlónál, helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla. Az online fizetési mód igényléséhez a vásárlást megelőzően csupán egy, a ROKSH online felületén történő bankkártya-hitelesítésre van szükség. 

Non-food ALDI termékek is rendelhetők a ROKSH felületén

A ROKSH nemcsak az ALDI gazdag élelmiszer választékát kínálja, hanem az ALDI vásárlás élményét is megtapasztalhatják az online felületen vásárlók. Az online és offline szinergia megteremtése kapcsán már elérhetővé vált az oldalon az ALDI non-food választékának jelentős része és az áruházlánc – bolti árakkal egyező – akciós kínálata, valamint megjelent a közkedvelt kuponakciók online formája is. Ezeknek és a speciálisan az ALDI Online bevásárláshoz köthető kedvezményeknek – például a regisztrációval járó kedvezmény, a hírlevélben érkező kedvezmények, vagy az értékhatártól függő ingyenes kiszállítás – köszönhetően a vásárlók számára ezen a felületen még kedvezőbbé válhatnak a kis- és nagybevásárlások. 

ALDI előkészítő pont: új megoldás a még gördülékenyebb bevásárlás érdekében

A ROKSH hihetetlenül dinamikus fejlődése következtében rendkívül megnőtt a vásárlói igények az online bevásárlás iránt. Ennek következtében és az ALDI Online bevásárlás gördülékenyebb lebonyolítása érdekében december közepén a ROKSH elindítottaaz előkészítő pontot, amely gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé és több szabad idősávot eredményez. A koncepció lényege, hogy az üzlet mellé telepített, állandó személyzettel rendelkező mobil raktárban dolgozó személyes bevásárló intézi az ide érkező megrendeléseket, összegyűjti a kiválasztott termékeket, kiszállításra összekészíti, majd egy másik, szállító kolléga számára átadja a csomagot, aki eljuttatja a vevő számára a megrendelt termékeket. 

Az ALDI termékei 2020 őszén váltak online rendeléssel is elérhetővé a személyes bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startup, a ROKSH weboldalán. A sikeres budapesti bevezetést követően a ROKSH nagyon hamar országosan több tucat településen tette elérhetővé a szolgáltatást. A folyamatos fejlesztések nemcsak a területi lefedettség növelésében mutatkoznak meg, a ROKSH térnyerésének és az egyre szélesebb felhasználói kör igényeinek figyelembevételével a szolgáltatás minőségét és annak kapacitását is egyre magasabb szintre emelik.

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkont filozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 164 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére és több mint 6.000 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat, látványpékségeinek fejlesztésével pedig Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában.  A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le:
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html  

www.aldi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Élelmiszer ; - Aldi ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;