Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor 2023. március 29-április 2.


2023.03.30
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign kiállítások a Hungexpo területén.

CONSTRUMA 41. Nemzetközi építőipari szakkiállítás az építőipari fejlődésének motorja 

A CONSTRUMA kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb, nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás. Tematikája lefed mindent, ami az építkezéshez szükséges, amire az építőipari szakembereknek vagy az építkező végfelhasználóknak szüksége van.

A CONSTRUMA több évtizede a hazai építőipar szakmai csúcstalálkozója, ahol a jövő építőipari kihívásaira keresik a választ az ide érkező szakemberek.

A legújabb technológiák bemutatását a gyártók hazai és nemzetközi márkáinak jelenléte biztosítja. A kiállítást széleskörű szakmai támogatottság és gazdag konferencia program kíséri, melynek tervezett programjában nemzetközi vonatkozású rendezvény és nagyszabású építőipari szakmai találkozó is szerepel. A szakmai programok és a kiállítás fókuszában 2023-ban is a jövő építőipari kihívásai állnak,  úgy mint az energiahatékonyság, az energiatakarékos otthonok, a fenntarthatóság. Kiemelt témáink lesznek a minőség és az új generációk érdeklődésének felkeltése az építőipari szakmák iránt.

A hazai gyártók által fejlesztett, a vezető nemzetközi kiállítások után Magyarországon először bemutatni kívánt újdonságok számára a legkiválóbb szakmai fórum a CONSTRUMA, ahol a lehető legszélesebb szakmai és végfelhasználói körrel tudja megismertetni a terméket.

A kiállítók innovatív fejlesztéseinek kiemelt figyelmet szentelünk a CONSTRUMA DÍJ keretében. Rangos szakmai zsűri értékeli a pályázatokat, és a nyertes cégek már a kiállítás előtt a figyelem középpontjába kerülhetnek termékükkel.

A 2023-as kiállítási csokor szakmai tartalmát ezúttal is szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve hangoljuk össze a piac igényeivel.

A kiállítás honlapja: construma.hu   

www.hungexpo.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;