Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

MET - Innováció és Tehetség Díj a KUKA-nak


2016.11.28
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Idén társaságunk nyerte a MET Magyarország Zrt. által alapított Innováció és Tehetség Díjat. Az elismerést a Figyelő TOP200-as Gálájának keretében nyújtották át 2016. október 14-én, ahol Magyarország 200 legnagyobb vállalata volt jelen.

Az Innováció és Tehetség Díjjal a MET – amely az európai energiakereskedelem egyik vezető vállalata – olyan vállalatokat ismer el, amelyek gondolkodásmódjukkal és fejlesztéseikkel jövőbemutató megoldásokat kínálnak, illetve felkarolják a tehetséges diákokat, így támogatva a teljes iparág fejlődését. A díj idén második alkalommal került átadásra.
 
A zsűri indoklása szerint a „KUKA intelligens termékei nemcsak az ipari robottechnológia piacát forradalmasítják, hanem felvértezik a cégeket a 21. század kihívásaira is, ezzel segítve sikeres és fenntartható működésüket. A KUKA mindentudó robotjai – az ipari felhasználás mellett – a tudományos kutatási és oktatási projektek hatékony eszközei is. A KUKA ugyanakkor a tehetséggondozásra, a képzésre és a munkahelyteremtésre is kiemelt figyelmet fordít. A KUKA jövőbe mutató, a kutatás-fejlesztést is nagyban segítő termékeivel és a tehetséges fiatalok felkarolásával egyaránt értéket teremt”.
 
A díjjal megerősítést nyert, hogy cégünk saját iparágán belül meghatározó szerepet tölt be, továbbá elősegíti, hogy a jövőben még inkább a figyelem középpontjába kerüljön a robottechnológiai megoldások fejlesztése, illetve a jövő tehetségeinek támogatása és felkarolása.
 
A díj elnyerése nem sikerülhetett volna a társaság összes munkavállalójának kiváló teljesítménye nélkül, így ezt az elismerést minden KUKA munkavállaló a magáénak érezheti.

www.kuka-robotics.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - KUKA


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;