Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Opel-termékoffenzíva: itt az új Insignia és Crossland X


2017.03.07
Forrás: Opel, Hírek
Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program.

¤ Rivaldafényben a második generációs, új Insignia Grand Sport és Sports Tourer
¤ Új személyes szolgáltatás a szállodafoglalás és parkolóhely-keresés Opel OnStarral
¤ Abszolút individuális az új Opel Exclusive végtelen színválasztéka
¤ X-trém izgalmas az Opel Crossland X első fellépése a kiállítási publikum előtt
¤ Robog az Opel „17-ben 7” offenzívája, 2017-ben hét új modellel

Rüsselsheim.  Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program. Először áll ki a nyilvánosság elé a trendi és flexibilis Opel Crossland X is.

Extrém jó formában van a teljesen új Opel Insignia: sportosan-elegáns egy nagy kupé stílusában, új felépítésének köszönhetően megalkuvást nem ismerően tágas, ahogy egy zászlóshajóhoz illik, így aztán garantált az örömautózás! Az Insignia második generációja nem csupán lélegzetelállító küllemével és kellemes közérzetet biztosító, komfortos utasterével győz meg, hanem azzal is, hogy a szegmens bármely modelljénél több benne az intelligens technika, például az iránymutató Opel IntelliLux LED® Mátrix-világítás, a szuper-modern Torque Vectoring összkerékhajtás, a korszerű vezetőasszisztencia, vagy a tökéletesített vetített kijelzés. Maximális a biztonság azoknak is, akik nem az új Insigniában ülnek, hiszen ez az első Opel, gyalogosvédő aktív motorháztetővel.

Mindezeken túlmenően az Opelre jellemző elsőrangú csatlakoztathatóságot és okostelefon integrálást is nyújt az új Insignia. Az Opel OnStar szolgáltatásait parkolóhely-keresővel[1] és szállodai szobafoglalással[2] egészítették ki.

Elsőként az Insignia új generációjában kínálja az Opel a nyolcfokozatú automatikus váltóművet, a 360 fokos körkamerát és az intelligens összkerékhajtást Torque Vectoring nyomatékérzékeléssel. Ezeknek, valamint a rendkívül hatékony új turbómotoroknak, a változattól függően 200 kilogrammot elérő súlycsökkenésnek és a mélyebb üléspozíciónak köszönhetően minden korábbinál direktebb érzést nyújt az új Insignia Grand Sport és Sports Tourer vezetése.

Abszolút individuális és egyedülálló az Opel Exclusive

Nemcsak a kétféle új Insignia és az Opel OnStar új szolgáltatásai mutatkoznak be Genfben, hanem az Opel Exclusive program is. Ennek ügyfelei végtelenül sok színopcióból válogathatnak, így egyéni fényezéssel tehetik különlegessé az autójukat. A kedvenc nyakkendőhöz passzoljon, vagy a partner szeme színéhez? Minden lehetséges!

De ezzel még egyáltalán nincs vége, ugyanis az Opel Exclusive segítségével a személyes szín kikeverése mellett választani lehet háromféle fényezési technológia közül is. A Tri-Coat egy innovatív módszer, amely három rétegből ad sima és intenzív hatású felületet. A metálfényezés a beeső fényt visszaverve szikrázik, a gyöngyház-fényezés finom kristályszemcséi pedig különösen természetes, selymes csillogást adnak.

További személyre szabási lehetőségek bőséges portfólióját is kínálja az Opel Exclusive, amelyhez kizárólag ennek az ajánlatnak az ügyfelei juthatnak hozzá. Sokféle dekorelem mellett vannak különféle bőr-opciók, kerékméretek, felni-dizájnok is.

Hasonlóan új utakat jár az Opel a bemutatásban: az Exclusive program keretében a 4K-Showroom tűéles, nagy felbontású digitális képén kreálhatják autójukat, azáltal a legjobb kiterjesztett valóság (augmented reality) ábrázolásban élvezhetik új, páratlan kocsijukat, mielőtt birtokba vehetnék.

Opel Crossland X, a vagány crossover, szuper-modern technikával

Először lép fel a genfi közönség előtt az új Opel Crossland X is. A vagány designt és az SUV-erényeket ötvözve tökéletesen illik a városi életstílushoz. Flexibilis „urbánus crossoverként“ magas üléshelyzetet és jó áttekintést kínál, ezenkívül még öt személy mögött is 520 liternyi csomagteret – ez a kategória legjobbja! A vezető és az első utas kívánságra a kitüntetett, és az Egészséges Hát Munkacsoport (Aktion Gesunder Rücken e.V. – AGR) minősítését viselő ergonomikus ülésnek örvendhetnek – ilyet ebben a járműosztályban egyedül az Opel Crossland X és Mokka X kínál. A második sorban utazók 150 milliméterrel állíthatják előre-hátra az ülésüket, ami még flexibilisebbé teszi a Crossland X-et.

Ezen túlmenően olyan innovációkat kínál az új modell, amelyek biztonságosabbá, kellemesebbé és könnyebbé teszik a mindennapokat. Mindössze néhány kiragadott példa erre a teljesen LED-es, adaptív fényszóró, a vetített kijelző, a 180 fokos panoráma-tolatókamera, az automatikusan kormányzó parkolóasszisztens, a gyalogosfelismerővel kiegészített figyelmeztetés a frontális ütközés veszélyére, és az automatikus vészfékezés[3], illetve a sávtartó- és táblaleolvasó-asszisztens és a holttér-figyelő. Ezekhez járul az Opelre jellemző kiváló digitális csatlakoztathatóság, az Opel OnStar, valamint modern – Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis – IntelliLink infotainment-technika s az akár nyolccolos színes érintőképernyő jóvoltából.

„17-ben 7“ – ez az Opel 2017-es jelszava

Mindkét genfi premier – az új Insignia Grand Sport és az új Insignia Sports Tourer – központi elem az Opel "17-ben 7" termékoffenzívájában, amely az év folyamán hét új modellt állít rajtvonalra. Köztük szerepel a forradalmi Opel Ampera-e, amely az NEFZ (Új Európai Menetciklus) szerint hitelesített 520 kilométernyi tisztán elektromos hatótávval hagyja faképnél a vetélytársakat (Magyarországra jövőre érkezik), az összkerékhajtású, sokoldalú Insignia Country Tourer, valamint a tovább tökéletesített komfortú és flexibilitású Vivaro. A pezsgő CUV/SUV-B-szegmensben a Mokka X után az új Crossland X jelenik meg a piacon, egy kategóriával feljebb, a C-szegmensben pedig az új Grandland X.

[1] Parkopedia útján.
[2] Parkopedia útján.
[3] Automatikusan működik 8 és 80 km/óra között. 8 és 40 km/óra között teljes erővel fékez a jármű, 40 és 80 km/óra között fékezéssel támogatja a vezetőt, hogy csökkenjen az ütközés erőssége. A vészfékezést egy rövid gázadással bármikor kikapcsolhatja az autóvezető.

www.opel.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;