Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

igm Roboticsystems India Pvt. Ltd.


Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az osztrák igm Robotersystem Zrt. 100 %-os tulajdonában lévő külföldi leányvállalata az igm Roboticsystems India Pvt. Ltd. örömmel jelenti, hogy Pune-ban megnyitotta az új kereskedelmi és szerviz létesítményét, amivel még hatékonyabban tudja támogatni a meglévő és leendő partnereit.

Az igm a GWT csoporthoz tartozó társvállalatokkal közösen, a francia POLYSOUDE, a német SST, valamint PTR cégekkel 15.000 négyzetláb területű új létesítménnyel biztosítja az igm imázsának megfelelő korszerű szerviz és kereskedelmi szolgáltatásokat.

KERESKEDELMI ÉS SZERVIZ TEVÉKENYSÉG az igm indiai központban

¤ Vevői igényeknek megfelelő testreszabott megoldásokkal, jól bevált termékválasztékkal és sok évtizedes tapasztalattal állnak a partnerek rendelkezésére.
¤ A vevőkkel közösen kerül kialakításra az optimális robotrendszer konfiguráció és layout.
¤ Az ajánlatnál a varrat elérhetőségek és produktivitás is elemzésre kerül és természetesen lehetőség van konkrét vevői munkadarabok teszthegesztésére és bemutatóra is.

TAPASZTALT SZERVIZ CSAPAT – a siker gerince Indiában

Folyamatosan bővülő mérnöki szervizcsapat szerte az országban gondoskodik a kiváló szakmai támogatásról. Minden mérnök nagy tapasztalattal rendelkezik a robotos hegesztés területén és rendszeres továbbképzést kapnak az igm ausztriai és indiai központjában.

¤  Szerviz segélyvonal a hét minden napján 24 órában (24/7) elérhető.
¤  Minden indiai robotrendszer interneten keresztül távdiagnosztikával (remot) is elérhető és ellenőrizhető. Az igm szerviz mérnökei indiaszerte biztosítják a gyors helyszíni támogatást és igm karbantartási szerződéssel a rendelkezésre állás >95%.
¤  Az igm Indiában és külföldön is különböző tanfolyamokat kínál a robotrendszerek területén.
¤  Korszerű offline programozási rendszerrel a gyártás megszakítása nélkül programozhatnak a vevők is.

ALKATRÉSZ ELLÁTÁS & JAVÍTÁS

Az igm Roboticsystems India Pvt. Ltd raktára megfelelő és elegendő mennyiségű kopó-és tartalék alkatrésszel rendelkezik.

¤  A partnerek az alkatrészeket rúpiában, vagy euróban is megrendelhetik akár Indiában, vagy az ausztriai központban is.
¤  A garanciális ellátás közvetlenül Indiából történik.
¤  Javításokat, probahegesztéseket, kopó- és tartalék alkatrészeket az igm India biztosítja.  További pontos információ a vállalat elérhetőségéhez az alábbi linken található:
¤  Az igm India Ltd Pune városában a MIDC Pimpri-Chinchwad úton közel a repülőtérhez található az Old Mumbai-Pune sugárút (NH50) mellett.

igm India ELÉRHETŐSÉGE

Az igm India Ltd Pune városában a MIDC Pimpri-Chinchwad úton közel a repülőtérhez található az Old Mumbai-Pune sugárút (NH50) mellett.

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;