Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kapcsolódj össze a SEAT-tal


2017.05.04
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ Az új SEAT Ateca FR-t, a SEAT legnagyobb termékoffenzívájának újdonságát az Automobile Barcelona 2017 rendezvényen mutatják be a nemzetközi közvéleménynek ¤ A technológia, az összekapcsolhatóság, a digitalizálás és az okos mobilitás lesznek a szalon fő témái

¤  Az Automobile Barcelona 2017 a kiválasztott helyszín az új SEAT formatervezési tanulmány autó bemutatására: tisztelgés a SEAT 600-as  emléke előtt
 
Martorell/Budapest 2017. május 4. - 2017. május 11-21. között az autós világ, az összekapcsolhatóság, a digitalizálás, a technológia és az okos mobilitás kéz a kézben halad az Automobile  Barcelona 2017 rendezvényen. A Barcelonai Nemzetközi  Autószalon és az Automobile Barcelona révén két rendezvény zajlik egy időben.  Egyrészt a "Connected Hub" rendezvényén, melyet a gépkocsiban használatos technológiáknak szentelnek, és összehozza a   technológiát,  a mobilitást és az új üzleti modellt, míg a másik rendezvényt maga az az autószalon jelenti.

 
Az esemény ideális helyszín  a SEAT-nak arra, hogy demonstrálja döntését, melyen keresztül megerősíti élenjáró helyzetét az összekapcsolt autó  és a gépkocsikban használt technológiák terén. Bemutatkozhat az új mobilitási megoldások  kifejlesztőjeként, ahol az összekapcsolt gépkocsi fokozza a vezetői élményt, a vezetést pedig egyszerűbbé és rugalmasabbá teszi. Az Automobile Barcelona rendezvényen a SEAT bemutatja, hogyan felel meg a közvetlen jövő kihívásainak az összekapcsolhatósági megoldások, a digitalizálás, az okos technológiák, a városi infrastruktúrák és a közlekedési rendszerek területén.

Az már most biztos, hogy a SEAT stand főszereplője az Ateca FR lesz, amely az Automobile Barcelona 2017-en  mutatkozik be először  a nemzetközi  közvéleménynek

A SEAT Ateca FR változata most lép be a SEAT felszereltségi szintek - a Reference,  a Style, és az Xcellence változatok - közé. Ez az új SEATnagy vezetési élményt biztosít,

sportos jelleget és dinamizmust sugároz anélkül, hogy bármiben is engedményt kellene tenni a SEAT összekapcsolhatóság, luxus, kényelem és stílus terén. Az Ateca FR az XCellence változattal egy szinten helyezkedik el, de annál sportosabb és dinamikusabb érzést biztosít. A vásárlók az új SEAT Ateca FR-t május 11-től rendelhetik meg.

Az Ateca FR fekete tető síneivel és ablakkeretével, speciálisan formatervezett fényes  fekete hűtőrácsával,  a kizárólagosan az FR-re tervezett lökhárítójával, hátsó ködlámpáival, 18 colos könnyűfém keréktárcsáival - mely 19 colos változatban is rendelhető - a karosszéria színeihez illő színű kerékabroncs és küszöb szélekkel,  a mindkét ajtón végigfutó alumínium díszléccel, a hátsó ablakot keretbe foglaló fekete oldalsó spoilerrel, a karosszéria színére fújt csomagtartó spoilerekkel, valamint az elöl és hátul megtalálható FR logóval különbözik az Ateca egyéb változataitól. A logó az első ajtók alumínium küszöbénél és a  több-funkciós sport kormánykerék bőr borításának fényes fekete betétében is feltűnik.  A sportülések borítása Alcantara textil, az ajtók exkluzív FR borításúak, a pedálok alumíniumból vannak, és a  kormánykeréken, a sebességváltón valamint az üléseken megjelenő piros varrat is a gépkocsi sportos jellegét hangsúlyozza. A gépkocsit a nagyobb vezetési élmény érdekében erősebb felfüggesztéssel látták el.

A SEAT Ateca FR teljessé teszi a márka első szabadidő autós kínálatát, és nem  szabad elfeledkezni arról sem, hogy nem az Ateca lesz a SEAT egyedüli szabadidő autója, miután az év végén érkezik az Arona, az Ibiza bázisán gyártott kompakt crossover, melyet 2018-ban  egy másik szabadidő autó követ, ezt az újdonságot az Ateca fölé pozícionálják, és hét üléses változatban kerül piacra.

Áttérve a jelenlegi modellekre, az új SEAT Ibiza nemzetközi bemutatkozására a SEAT Leon Cuprával azonos időben kerül sor. Ez utóbbi a spanyol márka által mindeddig gyártott legerősebb motorral mutatkozik be, ez 300 lóerős 2.0 literes TSI motort, és a  családi ST modellben  a közvetlen kapcsolású sebességváltóval is kombinált 4Drive összkerék hajtás elérhetőségét jelenti. Az Ibiza júniusban kerül a márkakereskedőkhöz, és megtalálható benne a legfejlettebb technológia. Az MQB A0 platformnak köszönhetően imponálóan megnövelték a kényelmet és a belső teret. A SEAT

zászlóshajója  teljes megújításon ment keresztül, miközben, mint természetesen mindig, megőrizték  fiatalosságát, sportosságát,  funkcionalitását és kényelmét. Az új Ibiza formailag is megújult, ami megőrzi a SEAT összetéveszthetetlen „génjeit” és fiatalos, sportos, izgalmas jellegét és áramvonalas kiképzését. Minden kétséget kizáróan az új  SEAT Ibiza jelentős előrelépést jelent a márka életében és egyben ebben a kategóriában is fordulópontot jelent.

Az Ateca FR, az Ibiza és a Leon Cupra  mellett a SEAT standon egy design tanulmányautó is megjelenik, amellyel  a SEAT 600 BMS előtt tiszteleg. Ez jó alkalom arra, hogy megemlékezzenek a SEAT 600-as 60. évfordulójáról.  A múlt előtti főhajtásként legyártott  600 BMS a felejthetetlen, lenyitható tetejű  SEAT 600D változatot idézi fel. Az első nemzedékhez tartozó ősökhöz hasonlóan, a 600 BMS-t is hátrafelé nyíló - a népi szóhasználatban „öngyilkos”-nak titulált - első ajtókkal építették, és megtartották a levehető vászontetőt is. A vonzó stílusú kis SEAT-ot világos szürke metál színű karosszériával, narancsszínű matricákkal és sokkal grafikusabb  „600”-as logóval alkották meg. A modell megőrizte eredeti keréktárcsáit és fékjeit. A 600 BMS belső tere exkluzív bőrborítást kapott narancs színű varrással és ugyancsak  bőrből készült oldal elemekkel.

A SEAT és a Ducati között a 2017-es MotoGP világbajnokságra létrejött partnerségből profitálva, ahol a Leon CUPRA 300 LE a motoros világbajnokságon résztvevő Ducati Csapat hivatalos gépkocsija, a Ducati Corse versenymotort is bemutatják a SEAT standon.

A SEAT stand az Automobil Barcelona 2017-en két zónából áll majd, amelyet a város világszerte híres "Diagonal" sugárútja fog kettészelni. A Leon CUPRA, a Ducati Corse versenymotor , valamint az Ateca FR az első zónában állnak, a második zóna az új SEAT Ibiza ötödik nemzedékét helyezi reflekrofénybe, míg a SEAT 600-at a  stand közepén állítják ki, a SEAT szimulátorral együtt.

Luca de Meo, a SEAT elnöke a tervek szerint május 11-én, 10 órakor tartja megnyitó beszédét az Automobile Barcelonán. Ebben kitér majd a gépkocsik digitalizálása és az autóipar összefüggéseire, az összekapcsolhatóság és a vállalat elkötelezettsége, illetve Barcelona városa valamint az autószalon kapcsolatára. Mindezen túl a nemzetközi sajtó betekintést nyerhet a márka minden új fejlesztésébe.

A 2017-es esztendő különleges évet jelent a SEAT számára. Miután 2016-ban a vállalat történetének legjobb pénzügyi eredményét érte el 143 millió eurós operatív profittal és 232 milliós adózás utáni eredménnyel, a SEAT  az új évet is jó ütemben kezdte, mert az érétkesítés 14 %-kal nőtt  az első  negyedévben a megelőző évvel összehasonlítva. Ezzel a SEAT  ma Európában az egyik leggyorsabban fejlődő márka. 

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.
A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.
A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Kiállítás, konferencia


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;