Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új projektek a SEAT digitális öko-rendszerében


2017.05.15
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Martorell/Budapest, 2017. május 15. – A most zajló Automobile Barcelona kiállításon a SEAT újabb, a Mobil Világkongresszus alkalmával elindított projekteket mutatott be az összekapcsolható autó megvalósításának útján. A kiállítás látogatói így olyan technológiai újításokat is megismerhetnek mint a Digital Acces, a Parkfinder vagy a jövő autózását megjelenítő szimulátor.

A SEAT elnöke itt jelentette be, hogy ezek mellett a Travipay és a Waze megoldásokkal, vagy a Metropolis: Lab Barcelona kutatóközponttal, és több jövőbeni projekttel bővítik a spanyol márka digitális öko-rendszerét Barcelonában.
 
A kiállításon lehet először kipróbálni a Waze új, Google GPS rendszerrel működő, Android Auto megoldásokra fejlesztett alkalmazását. A közeljövőben a Google bemutatja az új alkalmazás alapváltozatát, mely minden Full Link kapcsolattal rendelkező SEAT autóban elérhető lesz. Ezzel a világszerte a legjobbnak ítélt navigációs rendszerrel a SEAT komoly előrelépést valósít meg az összekapcsolható autó létrehozása, és a nagyobb vezetési élmény kialakítása terén.
A SEAT folyamatosan erősíti vezető szerepét az összekapcsolható autó kidolgozása terén. Az Android Auto-ra kidolgozott Waze alkalmazás autóinkban történő használata megteremti a könnyen kezelhető, összekapcsolt és személyre szabott vezetési élményt. A SEAT az egyik legfiatalabb vásárló közönséggel rendelkező márka, átlagéletkoruk 10 évvel az európai átlag alatt van. Számukra a Waze autóinkba történő beépítése komoly előrelépést jelent az összekapcsolható autózás terén.” - jelentette ki a SEAT elnöke.

Új Android Auto alapú alkalmazás a SEAT-nál
A megállapodás bejelentésével a spanyol márka be is mutatta a SEAT Drive App Android Auto márkavédjegyű alkalmazást. Ezzel az 5.0 generációs vagy annál újabb Androidos telefonnal rendelkezők az Android Auto rendszeren keresztül vezetés közben is biztonságosan megjeleníthetik telefonjuk alkalmazásait az autó kijelzőjén. Az alkalmazás, amely hamarosan elérhető lesz a Google Play Store rendszerben, szinkronizálja magát az autóval, és annak kijelzőjén is megjeleneíti az információkat.

A tavaly bevezetett iOS rendszer mellet használható Android-os megoldással a mobil telefont és más mobil eszközöket használók 95%-a számára elérhetők lesznek az autóban megjelenített adatok.
A nemrégiben bemutatott új rendszerek mellett a SEAT most olyan újdonságokat is megismertet a közvéleménnyel, mint a Travipay mobil foglalási és fizetési rendszer, vagy a Parkfinder parkolóhely kereső.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.
A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.
A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;