Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nagy teherbírású robotok végzik a szerszámgépek felrakását


2017.05.31
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Bizerba SE & Co. KG gyárában három KUKA robotot alkalmaznak a KR QUANTEC pro családból. A robotok megbízhatóan bejuttatják az alumínium burkolatokat a két csiszológépbe, ahol elő- és finomcsiszolást valamint polírozást végeznek rajtuk. Az alumínium burkolatokat később szalámiszeletelő gépben fogják felhasználni.

Három KR QUANTEC robot csiszol és políroz

Az előmart alumíniumburkolatokat egy tolóasztalrendszer továbbítja az első KR 120 R2500 pro robothoz, amely a KR QUANTEC pro család egyik tagja. Ez végzi a burkolat megbízható megmunkálását két csiszológépen, amelyek a burkolat elő- és finomcsiszolását végzik. A tolóasztal továbbítja ki a megcsiszolt nyers munkadarabokat. Egy dolgozó adja át azokat a két másik robotnak. Ezek készre csiszolják a nyers alkatrészt és egy-egy polírozógépen polírozást is elvégzik.
KR 120 R2500 pro alumínium burkolatot csiszol és políroz.

A nagy teherbírású robotok tehermentesítik a dolgozókat és növelik a termelékenységet

Az automatizálási megoldás a Bizerbánál nem csupán a dolgozói termelékenység 15 százalékos emelkedéséhez vezetett: A munkavállalók tehermentesítésével a betegállomány aránya is csökkent.
A KR QUANTEC pro 90 és 120 kilogramm közötti nagy terhekre lett optimalizálva.

www.kuka-robotics.com      


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;