Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

„Best Cars 2017”: negyedszer is az élen a ŠKODA Octavia


2017.02.15
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› Győztes típus: sorozatban negyedszer díjazták az „Auto, Motor Und Sport” magazin olvasói a „Legjobb kompakt kategóriás import autó” címmel a ŠKODA Octavia modellt

› A márka bestseller modellje: a ŠKODA Octavia kiszállításai világszerte elérték a 436.000 darabot, a németországi forgalomba helyezések pedig meghaladták az 58.000 autót
› A teljesen átdolgozott ŠKODA Octavia modell Scout és RS kivitelben is bemutatkozik

Mladá Boleslav/Stuttgart/Budapest, 2017. február 15. – A ŠKODA Octavia ismét a dobogó legfelső fokán a kompakt kategóriás import járművek között. A döntést ezúttal is az „Auto, Motor Und Sport” autós szaklap olvasói hozták meg, akik a „Best Cars” szavazáson dönthettek a legjobbakról. Ez sorozatban a negyedik alkalom, hogy a márka legsikeresebb modellje ezen a szavazáson maga mögé utasítja a versenytársakat. Az átdolgozott formatervvel, vonzó felszereltséggel és műszaki újdonságokkal felszerelt megújult Octavia márciustól érhető el a ŠKODA márkakereskedésekben.

2016-ban a ŠKODA több, mint 436 000 Octavia modellt adott át ügyfeleinek világszerte. Ezek közül több, mint 58.000 Octavia Németországban került kiszállításra. A kompakt modell így a Német Szövetségi Közlekedési Felügyelet (KBA) üzembehelyezési statisztikája alapján bekerült a legjobb 10 modell közé, és megszerezte a legsikeresebb import autó címet Németországban.

A ŠKODA továbbra is a siker útján halad, amelynek következő lépése 2017. első felében a megújult ŠKODA Octavia márkakereskedői megjelenése. A márka legsikeresebb modellje teljesen megújult, átdolgozott első és hátsó kialakításával és vonzó felszereltségek egész sorával hódít. Ilyenek például a teljes egészében LED technikájú fényszórók, a legkorszerűbb vezetői segédrendszerek illetve az Infotainment és összekapcsolhatósági megoldások széles skálája. A ŠKODA új SUV modellje, a Kodiaq után a megújult Octavia a második modell a cseh gyártó kínálatában, amely alapfelszereltségként tartalmazza a Care Connect online szolgáltatást. A ŠKODA Octavia Scout és a ŠKODA Octavia RS kivitelek szintén profitálnak a modellsorozat frissítéséből. Az Octavia RS 169 kW (230 LE) teljesítményű motorja 250 km/óra sebességre képes gyorsítani az autót, amellyel a megújult Octavia a cseh autógyártó történetének leggyorsabb sorozatgyártású modellje.

Az idei évben az elismert autós magazin, az „Auto, Motor Und Sport” olvasói 41. alkalommal döntöttek a legjobbakról a „Best Cars” szavazás során. Tizenegy kategóriában összesen 378 modellre adhatták le szavazataikat, a ŠKODA Octavia pedig a kompakt kategóriás import autó között a szavazatok 17,5 százalékával szerezte meg az első helyet. Ez sorozatban már a negyedik alkalom, hogy a márka sikermodellje a „Best Cars” szavazáson diadalmaskodik.

A ŠKODA AUTO

›    a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›    palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›    2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›    1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›    Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›    jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;