Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Hupac nyolc többáramnemű mozdonyt rendelt a Siemenstől


2017.06.23
Forrás: Siemens, Hírek
A Hupac svájci intermodális közlekedési vállalat nyolc Vectron MS többáramnemű mozdonyt rendelt a Siemenstől. A többáramnemű mozdonyokat a Rajna-Alpok folyosón (DACHINL) alkalmazzák. A szállítások 2018 nyár elején kezdődnek meg.

A mozdonyok maximális teljesítménye 6.4 MW, végsebessége 160 km/h, és azok a nemzeti vonatbefolyásoló rendszer mellett az Egységes Európai Vonatbefolyásoló Rendszerrel (ETCS) is fel lesznek szerelve. A mozdonyokat Németországban, a Siemens München-Allach-i üzemében építik.

Az új mozdonyokkal a Hupac és partnerei a közép-európai központokból – így a rotterdami logisztikai központból – a Hollandiát, Németországot, Ausztriát és Svájcot összekötő vasúti folyosón keresztül a földközi-tengeri térségbe is kiterjesztik vasúti szolgáltatásaikat. Az új Vectron mozdonyok segítségével a Hupac-kal együttműködő közlekedési partnerek az új Gotthard Base alagúton keresztül összekapcsolhatják szolgáltatásaikkal az Alpok északi és déli részének európai gazdasági régióit.

"A Vectron mozdony beruházás révén hatékonyan tudjuk kiszolgálni integrált nemzetközi vontatási szolgáltatással a Rajna-Alpok folyosót – mondta Bernard Kunz, a Hupac AG. ügyvezető igazgatója.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; - Siemens


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;