Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

50 éves az igm Robotersysteme AG


2017.07.26
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm-et 50 évvel ezelőtt 1967-ben eredetileg hegesztéstechnikai termékek kereskedőházaként alapították. A cég a 70 –es évek közepén fejlesztette ki az első ívfényhegesztésre alkalmas robotját, amiért magas állami kitüntetésben is részesült.

Manapság az igm már világszerte 5 kontinensen több mint  20 országban rendelkezik saját leányvállalatokkal és partnerekkel. Több mint 700 munkatársa gondoskodik a folyamatos fejlesztőmunkáról, értékesítésről és szervizről. Vevői igénykre szabott hegesztő berendezéseivel 2016-ban 45 millió € forgalmat realizált. Az egyszerű állórobotoktól kezdve egészen a komplett FMS gyártósorokig több mint 4000 robotrendszer adja a cég eddigi nemzetközi referenciatárát.

Az igm Robotersysteme AG életében 1983-ban az első mérföldkövet az RT280 csuklósrobot,  majd 2000-ben a K5 PC vezérlésű új RTi robotszéria megjelenése jelentette. Az iCAM lézerkamera 2008 évi  megjelenését 2011-ben követte a forradalmian új RTi moduláris robotrendszer kifejlesztése.

Jelenleg az igm világszerte minden telephelyén és képviseleténél hatékony szervizzel rendelkezik és 24 órán belüli alkatrészellátást garantál.

A szolgáltatási szektorban speciálisan képzett szakemberek állnak a partnerek rendelkezésre, akik munkadarabok hegesztéstechnikai online és offline programozásban, valamint alkalmazástechnikai  feladatoknál adnak hatékony támogatást. A hegesztő robotcelláktól az FMS gyártósorokon keresztül a pick & place robotrendszerekig az igm portfóliója a hegesztő robotrendszerek teljes spektrumát lefedi.    

Az elmúlt 50 év sikereire alapozva a fejlesztési munkát továbbra is kiemelkedően fontos és az igm nem elégszik meg az eddig elért eredményekkel. Kiemelten kezelt az offline programozás fejlesztése és automatizálása egyedi szoftver csomagokkal, hogy a programozás minél egyszerűbb legyen és minél kevesebb időt vegyen igénybe.

A közeljövőben a vállalat az Észak- és Dél-Amerika piacait is stabilizálni kivánja, illetve új piacot nyit Mexikóval és lehetőség szerint megcélozza a Közel Kelet országait is.

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;