Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Suzuki forgalomba hozta Japánban az új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autót


2017.08.01
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
*A Swift alábbi sajtóközleményben említett összes funkciója a japán műszaki adatoknak felel meg.
A Suzuki Motor Corporation 2017. július 12-én, Japánban útjára bocsátotta új, hibrid rendszerrel felszerelt Swift kompakt autójának változatait.

A Suzuki egyedi, Swift HYBRID SG és Swift HYBRID SL új verzióiba beszerelt hibrid rendszere a motor–generátor egységet (Motor Generator Unit, MGU) kombinálja a robotizált kézi váltóval (Auto Gear Shift, AGS). Az MGU kompakt hajtómotor, amely késleltetés nélkül képes nagy mennyiségű energia leadására, az AGS pedig könnyű, kompakt és hatékonyan működő váltó. A hajtás motoregységgel végzett rásegítése mellett a rendszer automatikusan leállítja a motort és elektromos (EV) üzemre vált, ha a jármű állandó sebességgel mozog vagy lassan halad.

A rendszer kétféle vezetési módot tesz lehetővé, így a vezető választhat az energikus vagy az üzemanyag-hatékonyságot célzó vezetési stílus között, ahol gyakrabban használja az EV üzemmódot. A Swift kiváló vezethetőségének megtartása mellett az AGS és az MGU segítségével a kiemelkedő üzemanyag-hatékonyság (3,125 l/100 km*) mellett a közvetlen vezetési élmény is megmarad.

A jármű tömege 1000 kg alatti, így Japánban jogosult a gazdaságos autókra vonatkozó adókedvezményre.

A Swift HYBRID SL variációban a kormányra helyezett váltófülekkel a vezető kiélvezheti a gyorsulás érzését és a sportos váltás élményét is. Ezenfelül alapfelszereltségként érhetők el a fejlett biztonsági funkciók, többek között az ütközések hatását csökkentő kétérzékelős fékasszisztens (Dual Sensor Brake Support, DSBS), amely egy egylencsés kamera és egy lézerszenzor adatainak összevetésével érzékeli a gyalogosokat és az autó előtt haladó járműveket. Biztonsági felszereltségként érhetők el továbbá az SRS függönylégzsákok és az első üléshez tartozó SRS oldallégzsákok.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Lézer ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;