Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Automotive Hungary 2017


2017.10.10
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóközlemény
Ötödik alkalommal rendezi meg idén október 18–20. között a HUNGEXPO Zrt. a Budapesti Vásárközpontban az AUTOMOTIVE HUNGARY-t. A regionálisan is egyedülálló nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításon a járműgyártás teljes spektruma képviselteti magát.

A kiállítás, amelynek tavaly 10 ezer szakmai látogatója volt, találkozási pontként és üzleti fórumként szolgál az ágazat szereplői számára nemcsak Magyarországon, hanem az egész régióban. Az Automotive Hungary mottója: Jövőd motorja. Tematikája lefedi a járműgyártás teljes spektrumát a tervezéstől a kivitelezésig, és kiváló lehetőség az autóipari trendek nyomon követésére.

A kiállításon a magyar járműipar meghatározó szereplői, az autógyárak, TIER1-es, TIER2-es és TIER3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai lesznek jelen. A kiállítók között ott lesznek az iparág legjelentősebb szereplői, köztük a Continental, a Keyence, a Knüppel, a KUKA, a Mitutoyo, a TRUMPF, a thyssenkrupp, a Wedco és a ZF Hungária. A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Dél-Koreából, Olaszországból, Svájcból és Taiwanról.

A hagyományosan az AUTOMOTIVE-val egy időben rendezett AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA (http://autotechnika.hungexpo.hu/) kiállítás Új műhelyek, új szokások „alcímmel” jelentkezik. Az autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fóruma ezúttal műhellyé alakul, ahol a résztvevők négy napon át ismerkedhetnek a legújabb technológiákkal, a hazai beszállító- és járműjavító-ipart kiszolgáló műszer- és garázsberendezés-forgalmazókkal, valamint a szakképzési szféra szereplőivel.

A rendezvényen idén 12 ország 215 kiállítója vesz részt.

Üzlet, tudomány karrier

Az autóipar hatékonysága a gyártók és beszállítók mellett a kutatás-fejlesztésen, valamint a szakmai képzésen múlik. Ezért a kiállítások három fő tartópillérre ezúttal is az üzlet, tudomány, karrier. Ehhez kapcsolódnak az AUTOMOTIVE HUNGARY programjai és a kiállítás ideje alatt rendezett szakmai konferenciák.
Ezek közül is kiemelkedik az Intelligens járművekről konferencia a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében és az edubiz 2017 - partnertalálkozóval egybekötött szimpózium az erőforrás-fejlesztésről és a jövőtervezésről a régióban.
Kiemelt téma lesz – három konferencia is foglalkozik a témával – a 3D technológia felhasználása az autótervezésben és fejlesztésben.
Az elektromos autók terjedésével egyre égetőbbé váló szakember hiányról és a villanyszerelő-képzésről folytatnak beszélgetést a részvevők.
Részletek: http://automotivexpo.hu/hu/programok  

Beszállítói Fórum

Szervezők:
- Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
- Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)
- Japán Kereskedelmi Szervezet.(JETRO)

AUTOMOTIVE HUNGARY Techtogether

A műszaki egyetemekhez kapcsolódó járműépítő csapatok háromnapos versenye olyan sokoldalú, hiánypótló program, amely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.
A megmérettetésen a hazai felsőoktatási intézményeknek kiírt autóipari versenyek legjobb 16 csapata vesz részt.
Részletek: http://automotivexpo.hu/hu/automotive-techtogether 

Szakmai partnereink
- Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
- Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
- Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Nyitva tartás:

AUTOMOTIVE HUNGARY
2017. október 18. 9.00 – 17.00
2017. október 19. 10.00 – 17.00
2017. október 20. 10.00 – 17.00

AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA
2017. október 18.   9.00 – 17.00
2017. október 19. 10.00 – 17.00
2017. október 20. 10.00 – 17.00
2017. október 21. 10.00 – 16.00

Belépés: a szaklátogatók regisztrációt követően díjmentesen léphetnek be a területre, valamint előzetesen tárgyalási időpontot is foglalhatnak a kiállítóknál.

Bővebb információk: http://automotivexpo.hu/ 

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; D nyomtatás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;