Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A KUKA továbbfejleszti a KR AGILUS sorozatot


2017.09.05
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Gyorsaság, a kis helyeken is hihetetlenül nagy mozgékonyság, rövid ciklusidők és kimagasló precizitás – ez mind megvan bennük: a KR AGILUS sorozat kisrobotjaiban. A KUKA továbbfejlesztette a jól bevált KR AGILUS sixx robotokat. Az év végére a KR AGILUS új generációja váltja fel a kisrobotok standard változatait.

Érkezik az új generációs KR AGILUS IP67 védelmi osztállyal

Az új KR AGILUS robotok mindegyike megfelel az IP67 védelmi osztálynak, így védve vannak a fröccsenő víztől. A kenő- és hűtőanyaggal történő használathoz csakúgy, mint eddig egy speciális Waterproof (WP) kivitelű változat lesz elérhető. Továbbra is beszerezhető a – robbanásveszélyes területeken kiválóan alkalmazható – Cleanroom, Atex protection, valamint a Hygienic Maschine kivitel.

A fehér a robotok új alapszíne

A KR 3 AGILUS-hoz hasonlóan, az új KR AGILUS-nál is a fehér szín lett a befutó. Természetesen azonban ügyfeleink továbbra is kérhetik a robotokat más színben. Mégis, a fehér szín illik bele leginkább a robotok elsődleges célpiacának termelési környezetébe, azaz Ázsia elektronika iparába. A kisrobotok azonban továbbra is világszerte elérhetőek lesznek a General Industry (GI) minden érdekelt ügyfele számára. Így meggyőződhetünk gyorsaságukról és precizitásukról.

Kisrobotok hat, illetve tíz kilogramm teherbírással

A KR 3 AGILUS nagy testvéreként az új KR AGILUS teherbírása hat, illetve tíz kilogramm. Hatótávolsága pedig 700 és 1100 milliméter között van. A kisrobotot padlóhoz, mennyezetre, vagy akár falra is lehet rögzíteni. A KR AGILUS első generációjához hasonlóan a második generáció is KUKA KR C4 compact vezérlést kap.

"Az új KR AGILUS „személyében” olyan kisrobottal készülünk ügyfeleinknek, amely a tőlünk megszokott minőségben lett továbbfejlesztve. Az energiaellátás új, megfelelőbb helye csak egy példa a robot számos továbbfejlesztett tulajdonsága közül." - Christoph Schaible, termékmenedzser.

www.kuka-robotics.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;