Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kiválasztották a Siemens Press Award 2017 hazai győzteseit


2017.09.19
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
A Bitport és a BOOM Magazin szerzője, Sági Gyöngyi képviselheti hazánkat a Siemens regionális sajtódíjának döntőjében

A Siemens a tavalyi év sikerét követően idén is meghirdette regionális újságírói pályázatát, amelyre a digitalizáció és a napjainkban is zajló negyedik ipari forradalom témájában készült munkákkal jelentkezhettek a sajtó munkatársai. A magyarországi verseny első három helyezett újságírója Sági Gyöngyi (BOOM Magazin, „Digitális cégkorszak”), Vass Enikő (IT Business, „Bénult a magyar adatipar”) és Háhner Petra (Portfolio.hu „Mi lesz így a boltokkal? Belehúz a digitális kereskedelem”) lett.

A pályázatokat értékelő szakértő zsűrit Dr. Charaf Hassan, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai tanszékének tanszékvezetője, Zákányi Virág, a Gyártástrend főszerkesztője, Deák Bálint a Világgazdaság főszerkesztője, és Virágh Adrienn, a Siemens Zrt. kommunikációs igazgatója alkotta.

A digitalizáció és a negyedik ipari forradalom aktuális, a hazai vállalatok versenyképességének szempontjából kulcsfontosságú folyamatok. Örömmel tapasztaltuk, hogy sokan foglalkoznak a témával, számos magas színvonalú pályázat közül kellett választanunk. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden pályázónak a részvételt” – nyilatkozták a zsűri tagjai a hazai díjátadón.

A Siemens Press Award 2017 pályázaton összesen tizenkét ország újságírói vesznek részt. A nemzetközi döntőt szeptember 28-án, a bécsi Siemens City-ben rendezik, amelyen a résztvevő országok győztes pályázataiból a nemzetközi szakértőkből álló zsűri választja ki a közép- és délkelet-európai térség három legkiemelkedőbb pályázatát.

Magyarországot Sági Gyöngyi, a Bitport és a BOOM Magazin újságírója fogja képviselni. A Siemens Press Award 2017 három nemzetközi nyertesét a Siemens fejen-ként 1000 euróval jutalmazza.

Siemens – 130 éve Magyarországon
A Siemens AG a világ egyik vezető technológiai vállalata, mintegy 200 országban van jelen fejlesztéseivel a digitalizáció, az automatizálás és a villamosítás területén. A 2016. szeptember 30-ával zárult gazdasági év-ben a Siemens 79,6 milliárd euró árbevételt, valamint mintegy 5,6 milliárd euró adózás utáni eredményt ért el, és több mint 350 ezer munkatársat foglalkoztatott világszerte. Magyarországon a Siemens 130 éve, az első budapesti villamosvonal megépítésével kezdte meg tevékenységét, és azóta is meghatározó szerepet játszik az ország modernizációjában. A hazai Siemens-csoport tevékenysége az energiatermelés, -feldolgozás és -továbbítás, az ipari automatizálás, az épülettechnológia, a közlekedés és infrastruktúra, az egészségügy, valamint a szoftverfejlesztés területére terjed ki. A Siemens Zrt. mellett a Siemens Healthcare Kft., a Siemens Wind Power Kft., a Mentor Graphics valamint az evosoft Hungary Kft. is a csoport tagja, amely Magyarországon több mint 3000 munkatársat foglalkoztat.


www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Siemens


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;