Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kilenc név a SEAT új szabadidő autója név-választó programjának középdöntőjében


2017.07.31
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Több, mint 10.000 különböző beérkezett javaslat után
¤ A kilenc kiválasztott név mindegyike megfelelt a követelményeknek
¤ A döntőbe jutott neveket a frankfurti autószalonon fedik fel 2017. szeptember 12-én.
¤ A SEAT új szabadidő-autójának nevét 2017. október 15-én jelentik be

Martorell/Budapest, 2017. július 31. – A #SEATseekingName projekt, a spanyol márka név választó programja kilenc olyan javaslatot eredményezett, amelyekkel nevet adhatnak a  márka 2018-ban  piacra kerülő  új szabadidő autójának. A 10 130 beérkezett javaslat közül kiválasztott kilenc helységnév Spanyolország teljes területét lefedi.

Íme a kilenc helységnév, amelyek mindegyikének esélye van bekerülni a szeptember 12-i döntőbe
Abrera -- Alboran -- Aran -- Aranda -- Avila -- Donosti -- Tarifa -- Tarraco -- Teide

A kilenc középdöntős javaslat sikeresen túljutott a SEAT által meghatározott három fordulón, ahol a vállalat szakértői, egy névadással valamint egy szellemi tulajdonnal foglalkozó ügynökség az alábbi kritériumok szerint szigorúan ellenőrizték a javaslatokat:

- a márka értékei és termékjellemzői: e szerint olyan neveket választottak, amelyek tükrözik a márka értékeit és a SEAT Atecát és az Aronát követő harmadik szabadidő autójának jellemzőit.
- nyelvészeti kritériumok: a név- javaslatokat gondos nyelvészeti ellenőrzésnek vetették alá annak érdekében, hogy a különböző nyelveken is könnyen kiejthetők legyenek és azokhoz pozitív tartalmak legyenek társíthatók. Ebben a szakaszban egy névadással foglalkozó ügynökség szakértői részt vettek az elemzésben.
 
- jogi kritériumok: végül, a javasolt nevek jogi érvényességét nemzetközi szinten is ellenőrizték annak érdekében, hogy elkerüljék a más márkák által már regisztrált és levédett neveket. Ekkor egy ipari és szellemi tulajdonnal foglalkozó szakértő is részt vett az utolsó szakasz munkájában.

Mostantól a SEAT főbb piacain fókusz csoportos teszteket végeznek a három továbbjutó név ebből a kilenc névből történő kiválasztására.
A projektre beérkezett nagyszámú javaslat kapcsán a SEAT elnöke, Luca de Meo elmondta, hogy „a számok önmagukért beszélnek, ezért nagyon örülünk a kezdeményezés eredményeinek. Ennek során 106 országból több, mint 130.000 személyt sikerült mozgósítani, és lehetővé vált a márka, valamint a spanyol és a nemzetközi társadalom összekapcsolása. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt.  Nagyon gyorsan közeleg az a pillanat, amikor majd mindenki megismerheti a SEAT új szabadidő autójának a nevét!”

A márka a döntőbe jutott neveket szeptember 12-én egy sajtóértekezlet keretében mutatja be a Frankfurti Autókiállításon.  Attól kezdve egészen szeptember 25-ig mindenki szavazhat az általa legjobbnak tartott névre a „seat.com/seekingname” és a „seat.es/buscanombre” oldalakon, és az itt legtöbb szavazatot elnyert név lesz a végleges elnevezés. A SEAT új szabadidő autójának nevét 2017. október 15-én hozzák nyilvánosságra.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.
 
A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;