Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

2018 végén nyílik a Casa SEAT


2017.09.04
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ a Casa SEAT, a SEAT Ház a márka tisztelgése Barcelona előtt
¤ a nevet a közelben lévő olyan meghatározó jellegű épületek inspirálták, minta a Casa Batló, a Casa Milá vagy a Casa Fuster

¤  a Casa SEAT a Paseo de Gracia és az Avenida Diagonal kereszteződésében, Barcelona szívében  kap helyet

Martorell/Budapest, 2017. szeptember 4. – A SEAT új, multidiszciplináris épületének Barcelonában  a Casa SEAT, azaz a SEAT Ház lesz a neve. A márka  számára az inspirációt a város néhány legmegmeghatározóbb épülete adta, olyanok, mint a Casa Batlló, a Casa Milá vagy  Casa Fuster, amelyek közül mindegyik a modern   építészet remekműve.  Ezzel a lépéssel a SEAT tiszteleg Barcelona városa, annak lakosai és a várost évente meglátogató mintegy 30 millió ember előtt, akik a várossal azonosítják ezen építészeti remekműveket.

"A Casa SEAT név teljesen összhangban van új barcelonai főhadiszállásunk értékeivel. A város olyan történelmi épületek mozaikja, amelyeket jól ismernek"-  mondta a SEAT elnöke, Luca de Meo.  "A Casa SEAT tökéletesen magában foglalja mindazt, amit e házzal szeretnénk megvalósítani:  az a ház, ahol a barcelonai lakosokat, a SEAT barátait és híveit szívesen látjuk a világ minden tájáról"-tette hozzá.
 
A Paseo de Gracia 109 szám alatt, az Avenida Diagonal kereszteződésében  elhelyezkedő majdani Casa SEAT  a tervek szerint 2018 végén nyitja meg kapuit. Ez a ház lesz a SEAT barcelonai főhadiszállása azzal a céllal, hogy teljesen integrálódjék a város kulturális és gazdasági életébe, azzal az egyértelmű küldetéssel, hogy a ház az új trendek és a tehetségek közötti kapcsolódást is megteremtse. A 2.6000 négyzetméter alapterületű létesítmény kulturális rendezvényeket, kiállításokat, kulináris eseményeket, koncerteket és alkalmi, ún. pop-up üzleteket kínál majd a sok más kezdeményezése mellett.  A legújabb trendek bemutatásán túl a Casa SEAT látogatóinak lehetőségük lesz a márka legújabb projektjeivel is megismerkedni. Ez az új tér új értékesítési formákat is fog kínálni.  
 
Made in Barcelona
Tavaly decemberben a SEAT és Barcelona önkormányzata megállapodást írt alá az innováció, a fenntartható mobilitás és a tehetségek felkutatásának  előmozdítása céljából. E megállapodás keretén belül áprilisban felavatták a SEAT Metropolis: Lab Barcelonát. Ez egy olyan  kutatási bázis, ami a jövő mobilitása számára hoz létre okos megoldásokat. A Casa SEAT létrehozásával a vállalat ismét  megerősíti, hogy a Barcelona városa   iránti elkötelezettség a vállalati politika integráns részét képezi.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Ingatlan, építőipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;