Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Télen is repül az Iberia Budapestről Madridba!


2017.09.06
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az Iberia, Spanyolország nemzeti légitársasága bejelentette: a korábbi évektől eltérően 2017-től a téli szezonban is üzemeltet járatokat Budapest és Madrid között, méghozzá rögtön heti hármat, amelyek szerdán, szombaton és vasárnap indulnak a magyar fővárosból.

Az Iberia spanyol nemzeti légitársaság 2015 nyarán tért vissza a magyar fővárosba, most pedig tovább bővíti kínálatát Budapestről. Bejelentették, hogy idén először a téli szezonban is folytatják a járatok üzemeltetését a magyar és a spanyol főváros között. Míg nyáron - a turistaszezonhoz igazodva - heti hétszer repülték az Iberia gépei az útvonalat, addig a téli időszakban heti háromszor teljesíti a Budapest-Madrid távot a légitársaság az Airbus A320-as gépcsaládhoz tartozó repülőivel.

A járatok az alábbi menetrend szerint közlekednek a 2017 októberétől a téli időszakban:
Járatszám     Induló állomás     Indulás     Célállomás     Érkezés     Nap
IB3279     Budapest     11:40     Madrid     15:00     Vasárnap
IB3278     Madrid     7:50     Budapest     10:55     Vasárnap
IB3279     Budapest     15:35     Madrid     18:55     Szerda, Szombat
IB3278     Madrid     11:45     Budapest     14:50     Szerda, Szombat

A bővítést az tette indokolttá, hogy Budapest egyike a legkedveltebb desztinációknak a spanyol utazók körében, és hasonlóan magas a kereslet a magyarok részéről is a spanyolországi kikapcsolódásra. Bár Madrid már önmagában izgalmas úti cél, ahol akár egy teljes hetet is el lehet tölteni a számtalan látnivaló miatt, érdemes kihasználni az Iberia által kínált belföldi átszállási lehetőségeket. Az Iberia légitársasággal Madrid-Barajas repülőteréről egy rövid átszállást követően további 22 spanyol városba lehet eljutni, egyebek mellett Alicantéba, Gran Canariára, Malagába és még sok más célállomásra is.

Az Iberia spanyol légitársaság kínálja a legjobb átszállásokat Közép- és Dél-Amerika nagy repülőtereire is. A közvetlen kínálatban olyan latin-amerikai desztinációk is szerepelnek, mint például Buenos Aires, Mexikóváros, Havanna, Medellín, Montevideo, Santiago de Chile, vagy épp a brazil Sao Paulo. Madridból egyébként a szomszédos Portugáliába (akár Lisszabonba vagy Portóba), vagy Afrikán belül a marokkói Marrákes és a szenegáli Dakar városába is elrepülhetünk a légitársasággal.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy Spanyolország nemzeti légitársasága, az Iberia 2015 óta folyamatosan fejleszti Budapest-Madrid útvonalának járatsűrűségét, és 2017 decemberétől szezonálisról egész évesre változtatta magyarországi menetrendjét. Az Iberia járata ráadásul kiváló lehetőséget nyújt a magyar utasok számára arra is, hogy a spanyol fővárosban átszállva felfedezhessék Dél-Amerika, Portugália vagy akár Afrika legizgalmasabb úti céljait.

www.bud.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;