Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Játszótere a város: az Allee-ban mutatkozik be a megújult elektromos hajtású smart család


2017.10.18
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
2017 nyarán három új modellel bővült a smart autók választéka; már hazánkban is elérhető a teljesen elektromos hajtású smart forfour electric drive, a smart fortwo cabrio electric drive, valamint a smart fortwo electric drive.

Ezzel pedig a smart lett a világ első autógyártója, mely teljes modellkínálatát belső égésű motorokkal és tisztán elektromos hajtású rendszerekkel is elérhetővé tette a vásárlók számára. A városi használatra tervezett negyedik generációs smart modelleket ráadásul október 26-ig az Allee földszintjén található smart electric zONe-ban mindenki közelebbről is megismerheti és ingyenesen ki is próbálhatja.

A smart modellek városi használatra tervezett autók, melyeknek célja - az élményteli vezetés mellett - a fenntartható városi közlekedés biztosítása, melyet az az intelligens vezetéstámogató és biztonsági rendszerek, valamint a kis fordulókör és a vidám megjelenés egyaránt biztosít. Mindezek mellett a megújult smart modellek minden tekintetben megfelelnek a környezetbarát közlekedési formákat támogató pályázati feltételeknek, így a smart autók vásárlására is igénybe vehető az állam által nyújtott finanszírozási kedvezmény.

A smart azonban nem csak teljes mértékben elektromos autóival tesz a környezetünkért: az Allee-ban október 26-ig megtalálható smart electric zONe-ban kihelyezett gigantikus smart megoldások társasjátékkal felnőttek és gyermekek egyaránt sok újdonságot tanulhatnak a környezetvédelemről. A 10 méteres játékban a résztvevők nemcsak az elektromos autózásról tudhatnak meg többet, hanem arról is, hogy a mindennapok során hogyan csökkenthetik saját ökológiai lábnyomukat, és részvételükkel megnyerhetik a játék fődíját is, egy smart fortwo electric drive-ot egy teljes hétvégére.

Október 21-én és 22-én pedig a gyakorlatban is bárki megtapasztalhatja a smart által nyújtott egyedülálló vezetési élményt; ugyanis az Allee mellett található smartmobile stationnél lehetőség nyílik az autók ingyenes tesztvezetésére is.

A hétvégéken további programok várják a kilátogatókat; a kreatív zONe-ban a Mittersisters tervezőinek kézműves workshopján az érdeklődők újrahasznosított alapanyagokból alkothatnak kiegészítőket, például karkötőket, vagy kulcstartókat. Ahogy a smart zONe, úgy a kreatív zONe is a környezettudatosságra és az újrahasznosításra épül, a workshop fő alapanyaga a táskakészítés során feleslegessé vált bőr, amelyekből apróbb kiegészítők készíthetők. A hulladékgazdálkodás divatos újragondolásával is a smart electric drive céljához kerülünk közelebb: egy élhetőbb, fenntarthatóbb városhoz és környezethez.

www.mercedes-benz.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;