Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Gyorsító sávban a SEAT: a legrövidebb idő a megrendeléstől a kiszállításáig


2017.12.04
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ a SEAT az első vállalat, amely két-három hét alatt biztosítja a gépkocsi kiszállítását
¤ az úttörő szolgáltatás Németországban és Spanyolországban indul az Ausztriában megvalósított próba-projekt után

¤  a teszt időszakban a kezdeményezés 300 gépkocsi értékesítését eredményezte
¤  az ajánlott szolgáltatás a SEAT Leon és az Ibiza legkeresettebb konfigurációira érvényes
¤  a "gyorsító sáv" szolgáltatás a SEAT “Rendeléstól a kiszállításig 4.0” stratégiájának része, mely új vásárlási lehetőségeket derít fel az ügyfelek számára

Barcelona/Budapest, 2017. december 04. - A SEAT bevezette a “gyorsító sáv” szolgáltatást, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy a gépkocsi kiszállítási idejét két-három hétre csökkentsék. Ez az innovatív folyamat nagyban leegyszerűsíti a vásárlás ügymenetét, mert az ügyfelek könnyen konfigurálhatják a gépkocsijukat, és 14-21 napon belül a kiválasztott márkakereskedőnél már át is vehetik az autójukat. Ez az eljárás azonban mindig függ a helyi adminisztráció feltételektől is.

Ezzel a kezdeményezéssel a SEAT az első autógyár a világon, amely ezt az úttörő jellegű szolgáltatást kínálja, és a kiszállítási időszakot jóval a szabványosnak tekinthető 90 nap alá szorítja. A szolgáltatást mintaprojektként az osztrák piacon indították be 2017 elején, ahol a márka több mint 300 gépkocsit értékesített ezen a programon keresztül. A projekt lehetőséget ad a megrendelendő gépkocsi személyre szabására, és a SEAT Leon valamint az Ibiza több mint 100 konfigurációja közötti választásra.

A “gyorsító sáv” szolgáltatás most indul Németországban és Spanyolországban, az előbbi piacon a SEAT Leon-ra és az Ibizára érvényes, míg Spanyolországban csak a Leon rendelhető ezen az úton. Ezzel a szolgáltatással a márka a felhasználók új igényeit és fogyasztói szokásait támogatja, amikor mintegy „testre szabja”, és rendkívül könnyűvé, egyszerűvé és gyorssá teszi a megrendelés folyamatát.
 
A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, Wayne Griffith hangsúlyozta, hogy „a SEAT új megoldásokat keres annak érdekében, hogy a gépkocsik ügyfelekhez történő kiszállításának időtartamát rövidítve versenyelőnyre tegyenek szert. A „gyorsító sáv” szolgáltatás válasz a változó társadalmi igényekre, melyben a kiszállítás időtartama kulcsfontosságú tényező a fogyasztók vásárlási döntésének meghozatalában.”

Az új forgatókönyvben a márkakereskedői hálózat döntő szerepet játszik, miután a márkakereskedők felelnek a gyártási megrendelések összeállításáért, az üzletek megkötéséért és a modellek kiszállításáért.
 
A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;