Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Adományokat gyűjtött a Máltai Szeretetszolgá-latnak az Abroncs Kereskedőház


2017.12.07
Forrás: KRQ Communications - AKH Abroncs Kereskedőház, Hírek
Adományokat gyűjtött a Máltai Szeretetszolgá-latnak az Abroncs Kereskedőház Nehéz sorsú családoknak szervezett adománygyűjtést az Abroncs Kereskedőház. A vállalat munkatársai által felajánlott ruhaneműket, játékokat és tartós élelmiszereket a Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak.

Idén is adománygyűjtést szervezett munkatársai körében az Abroncs Kereskedőház. A tavaly indított kezdeményezéshez novemberben csaknem száz kollégánk csatlakozott és ajánlott fel felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyveket, gyermekjátékokat, valamint tartós élelmiszert, mondta Kovács László, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója.

- Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén is milyen sok mindent ajánlottak fel kollégáink egy nemes cél érdekében – hangsúlyozta Kovács László. -  A novem-berben összegyűlt adományunkat idén is a kiemelkedően közhasznú Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el oda, ahol igazán nagy szükség van rá és így egy picit szebbé tudjuk tenni néhány nélkülöző család karácsonyát.  

A Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta: a beérke-zett adományok a főváros mellett vidéki kistelepülésekre kerülnek, ahol többszörösen hátrányos helyzetű, többnyire kisgyermekes családok, valamint fogyatékkal élők számára juttatják el a karitatív szervezet munkatársai.
 
Az 1995-ben alakult Abroncs Kereskedőház Kft. a magyar gumiabroncspiac értékesítési és szolgáltatásai területén több kategóriában is piacvezető. A csaknem háromszáz szakembernek munkát biztosító cég jelenleg 6 saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyet, 4 bevásárlóközponti abroncsszervizt és két logisztikai raktárbázist üzemeltet. Kizárólagosan forgalmazott termékei mellett a cégcsoport a multinacionális gumiabroncsmárkák legnagyobb forgalmazója a magyarországi piacon.

www.akh.hu  
www.krq.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Abroncs Kereskedőház


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;