Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Budapest Boat Show – önállóan, alacsonyabb áron!


2018.02.21
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóközlemény
Február 22-én nyílik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban az ország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show.

A kiállítást eredetileg a Budapest Motor Fesztivállal közösen rendezték volna meg, de mivel az idén elmarad, a szervezők úgy döntöttek, hogy a jegyárakat is módosítják. Ennek köszönhetően idén féláron lesz látogatható a rendezvény.

A Budapest Boat Show-n az eddigi években megszokottnál több program és látványosság várja a látogatókat, tekintettel arra, hogy most nagyobb területen (az F és a G pavilonokban), a tavalyinál is több hajót mutatnak be a kiállítók.

Az újdonságok között egy magyarországi, illetve egy világpremier is helyet kap. A Bavaria itt mutatja be először az új E széria legújabb, teljes mértékben elektromos hajtással készült hajóját, melyet kifejezetten a Balatonra fejlesztett a hajógyár, szorosan együttműködve a magyar képviselettel. Itt láthatja először a hazai közönség a Hun-Yachts Kft. új 6 méteres motoros hajóját is. További érdekesség lesz a Hírös Yacht Club Kft. WaveBoat 444 modellje. A jet-ski meghajtású hajótestet kevesebb, mint fél perc alatt szét lehet választani egymástól.

Emellett újra megtalálhatók lesznek a Magyarországon forgalmazott vitorlás, motoros és elektromos hajók, illetve a hajózáshoz kapcsolódó minden szolgáltatás és felszerelés.

Programok a kiállításon

A Budapest Boat Show újra Exkluzív Nappal nyit (22-én, csütörtökön), mely során az üzletkötések kerülnek előtérbe. Ezen a napon a drágább belépő parkolásra is jogosít.

A kiállítás hivatalos megnyitója február 23-án, pénteken lesz 14.00 órakor, a GENERALI Kikötő Színpadon. (1101 Budapest, Albertirsai út 10., G pavilon)

A kiállítást megnyitja Dr. Kollár Lajos, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke. Beszédet mond: Fa Nándor vitorlázó és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója.

A Budapest Boat Show hagyományosan számos interaktív programmal készül. A Programszigeten a szárazföldi vitorlás szimulátor és a demo vitorlás mellett újra helyet kap a 40m2-es bemutató medence, olyan programokkal, mint a próbavitorlázás egy és többtestű hajóval, gőzhajó és vitorlás modell bemutató, vagy a SUP jóga.

A GENERALI Kikötő Színpadon mind az érdeklődők, mind a szakma számára hasznos beszélgetések lesznek változatos témákban. A versenyzők élménybeszámolói mellett szó esik majd a Kékszalagról és a balatoni hajózás újdonságairól. A résztvevők között ott lesz többek között Majthényi Szabolcs és Domokos András világbajnok vitorlázó, Cholnoki Sára raceboard Európa-bajnoki bronzérmes versenyző és Gőgh Zoltán a FlyBoard legjelesebb magyarországi képviselője.

A kiállítás hajóvezetői engedéllyel a csütörtöki kivételével minden nap kedvezményesen látogatható a helyszínen vásárolt belépővel, aki pedig online szeretné megváltani jegyét, az látogasson el a http://boatshow.hu/hu/belepojegy-arak weboldalra.

A sajtó munkatársai csütörtökön a II., utána pedig a III. Fogadócsarnokban található sajtóközpontban regisztrálhatnak az eseményre. A gépjárművel érkező kollégák a péntektől vasárnapig szükséges parkolózsetont is a III Fogadócsarnokban vehetik át.

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és autós partnere az Audi.

További információk az esemény weboldalán: http://boatshow.hu/ 

www.hungexpo.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;