Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Partnerként együttműködik önvezető és elektromos járművek fejlesztésében a Scania és a Haylion Technologies


2018.02.22
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Együttműködik majd a Scania a Haylion Technologies vállalattal, amely a kínai közlekedési ágazat számára kínált megoldásokra összpontosít az önvezetés, az elektromos hajtás és a hálózatba kapcsolhatóság terén.

A Scaniának ez a partnerség egyedülálló lehetőségeket biztosít ahhoz, hogy hozzájáruljon a Kínában ezeken a stratégiai területeken jelenleg zajló gyors technológiai fejlődéshez, ugyanakkor tanuljon is ebből. Nagyon várjuk, hogy tudásunkat és világszintű látásmódunkat a Haylion Technologies szakértelmével és ambíciójával ötvözhessük“ – mondta Mats Harborn, a Scania Kínai Stratégiai Irodájának ügyvezető igazgatója.

A Scania és a Haylion Technologies a nem fosszilis üzemanyaggal hajtott, főként elektromos járművek, az önvezetés és a városi buszközlekedés terén egyesíti majd erőit. A közös cél az önvezető alkalmazások és a fenntartható közlekedési megoldások kereskedelmi forgalomba juttatásának elősegítése.

Mindig is alapelvünk volt, hogy együttműködéseken keresztül szerezzünk kiváló szaktudást. Elismerjük a Scania vezető pozícióját a világ haszonjárműiparában. Meggyőződésem, hogy az együttműködésünk még jobban elősegíti és felgyorsítja Kína fejlődését az intelligens járművek és a járművek internete (IoV) terén” – mondta Dr. Jimmy Hu Jianping, a Haylion Technologies alapítója és elnöke.

A Haylion Technologies a Gortune Investment Co. Ltd vállalattal közösen felállított egy csapatot, amely a mesterséges intelligencia, az autóipari gyártás, a kommunikáció és a közösségi közlekedés specialistáiból áll. Ez a csapat az önvezető technológiára, a koncepciók tesztelésére és ennek iparosítására összpontosít. A Haylion Techonologies fő tevékenysége teljes körű megoldások kifejlesztése a közösségi közlekedés számára elektromos, önvezető és hálózatba kapcsolt buszok révén.

A Haylion Technologies 2017 vége óta próbaüzemeléseket végez az AlphaBa nevű intelligens buszokkal közutakon a Shenzhen Bus Group cégcsoporttal közösen, ami áttörésnek tűnik az iparágban.

A Scaniáról
A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

www.scania.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Önvezető, automatizált járművezetés, ; Munkagép, haszongép ; - Scania


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;