Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A SEAT Ibiza sikeresen szerepelt "Az Év autója 2018" szavazáson


2018.03.14
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ a SEAT Ibiza második lett "Az Év autója 2018" díjról szóló szavazáson
¤ a második hely újabb elismerést jelent az idei díjak mellett
¤ a 60 európai zsűritag a SEAT Ibizát tartotta az egyik legjobb autónak

Genf / Budapest, 2018. március 7. - A SEAT Ibiza folytatta idei sikeres szereplését a 2018-as autós díjaknál, mert "Az Év autója 2018" szavazáson a legjobb két autó egyikévé választották. A 23 országot képviselő 60 újságíróból álló "Év autója zsűri" az ezüstérmes helyre hozta be a SEAT Ibizát. Ennek során elsősorban a kis SEAT karakteres stílusát és kiemelkedő vezetési dinamikáját emelték ki.

A nagy presztízsű európai díjat "Az Év autója 2018" elismerést 55. alkalommal ítélték oda a tavaly piacra került új autókról szóló szavazáson, melyet hagyományosan minden év márciusában a Genfi Autókiállításon hirdetnek ki. Ez számít az egyik legnagyobb autós elismerésnek, mert a díjat nem kategóriánként megosztva vagy külön osztályonként ítélik oda, ami még kiemelkedőbbé teszi a SEAT Ibiza sikerét.

A SEAT Ibiza jól megérdemelt újabb díja az Egyesült Királyságban az ottani "Év autója" versenyben elnyert "Legjobb szupermini" díjat, és a portugáliai valamint a finn "Év autója" elismerést követte, mellyel a kis SEAT megerősítette helyét kategóriájának legjobbjai között.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben összesen mintegy 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Kiállítás, konferencia


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;