Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens megvásárolja az épületautomatizálás és az IoT egyik vezető szoftver keretrendszer szállítóját


2018.05.25
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megvásárolja a J2 Innovations (J2) vállalatot, az egyik vezető épületautomatizálási és IoT szoftver keretrendszer szállítót, melynek a székhelye a kaliforniai Los Angeles közelében található.

A vállalat tíz éven át meghatározó szereplője volt az Internet of Things (IoT) szoftverágazatnak, de a Fluid INtegration (FIN) Framework technológiájával alapozta meg hírnevét az Egyesült Államokban és a nemzetközi piacokon. Mindkét fél vállalta, hogy az ügylet pénzügyi adatait nem hozzák nyilvánosságra.
 
A J2 Innovations neve gyorsaságot, agilitást és egy olyan élvonalbeli szoftverkeretrendszert jelent, amely bebiztosította a vállalat sikerét” - mondta Uwe Frank, a Siemens Building Technologies Control Products and Systems ügyvezető igazgatója. „Ez az egyesülés kiegészíti a folyamatosan bővülő digitális portfóliónkat és segít, hogy az ügyfeleinknek még jobb IoT megoldásokat kínálva élére állhassunk a digitális átalakulásnak.

Az üzletkötés révén a két fél az Egyesült Államokban új alkalmazottak felvételével, Európában és Ázsiában pedig új irodák nyitásával kívánja tovább bővíteni a J2 globális OEM üzleti tevékenységét. A mozgékonyság fenntartása érdekében a J2 Innovations független jogi személyként és a Siemens Industry, Inc. kizárólagos tulajdonú alvállalataként működik majd.

Egy olyan erős partnerrel együtt, mint a Siemens, kellően fel vagyunk készülve és izgatottan várjuk, hogy a J2 a FIN Framework-kel a következő szintre lépjen” - mondta Jason Briggs, a J2 Innovations elnök-vezérigazgatója.

A FIN a kis és nagy épületek berendezéseinek és automatizálási rendszereinek üzemeltetésére, monitorozására és szabályozására szolgáló következő generációs szoftver keretrendszer. Táblagépen és okostelefonon éppolyan zavartalanul használható, mint egy asztali számítógépen, és beágyazott rendszerekben, szervereken és a felhőben is alkalmazható. A FIN-t több mint 20 országban, globálisan pedig több ezer telepítési helyen, többek között irodákban, magas épületekben, oktatási intézmények területén, kórházakban, adatközpontokban és még sok másfajta épületben használják.

OEM-ek számára a FIN egy teljesen testre szabható szoftver keretrendszert kínál, amellyel a legújabb technológiáknak köszönhetően lerövidíthető a piacra kerülési idő. A rendszerintegrátorok számára a FIN intuitív interfésze és hatékony tervezőeszközei csökkentik az épület automatizálási rendszerek tervezéséhez és üzembe helyezéséhez szükséges munka- és időráfordítást. A végfelhasználók, például az épülettulajdonosok és a létesítmények vezetői, számára pedig a FIN üzemeltetési- és energiaköltségeket takarít meg, miközben biztosítja a komfortot és a rendelkezésre állást.

A Siemens Building Technologies divíziója jelentős beruházásokkal teszi lehetővé a biztonságos digitális termékeket és megoldásokat, hogy 80.000 összekapcsolt épülettel és naponta 400 millió elemzett adatértékkel elősegítse az épületek és az építőipar digitális fejlődését.

A tranzakció várhatóan 2018 májusának végén zárul le.

www.siemens.hu  


Cégfelvásárlás, cégeladás ; NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Ingatlan, építőipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;