Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nyílt Nap a 25 éves Audi Hungariánál


2018.06.04
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
2018. június 30-án a 25 éves Audi Hungaria ismét megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

A Nyílt Napon bárki bepillanthat a világ egyik legnagyobb motorgyárának és egyik legmodernebb járműgyárának kulisszái mögé! Gyere el és nézd meg, hol épül a jövő!

A gyárterület felfedezésében egy mobil alkalmazás is segíti a látogatókat, amely már a rendezvény előtt is érdekes és hasznos információkat tartalmaz. Töltsd le az alkalmazást, és játssz velünk június 5. és 24. között egy kiterjesztett valósággal (augmented reality, AR) fűszerezett kincskereső játékban! A felfedező túra június 30-án az Audi Hungariánál folytatódik. A Nyílt Napot az alkalmazás részletes programinformációkkal, interaktív térképpel és AR tartalmakkal teszi még izgalmasabbá.
Keresd a 25 év Audi Hungaria alkalmazást június 5-tól az App Store-ban és a Google Play Áruházban!

Az alkalmazást a mobiltelefonodra erről a linkről töltheted le:
https://audihungaria25.com/app.html  

Program:

Kapunyitás: 9: 00

1. Látogatói programok

A gyárterületen kollégáink izgalmas és sokszínű programokkal várják az érdeklődőket.  Élményállomásainkon nemcsak izgalmas információkat tudhatsz meg az Audi Hungaria mindennapjairól, hanem interaktív feladatok és játékok segítségével testközelből élheted át vállalatunk működését.

Motorgyártás:

Fedezd fel a három-, négy-, öt-, hat-, nyolc- és tízhengeres motorok gyártósorait! Élményállomásainkon megismerheted termékportfóliónkat, gyártási folyamatainkat és a legújabb technológiáinkat, szemügyre veheted a legfontosabb alkatrészeket, bepillanthatsz a megmunkáló gépek belsejébe. A motorlogisztika bemutatja járműparkját és innovatív megoldásait.  A minőségbiztosítás állomásain bepillantást nyerhetsz a legújabb vizsgálati módszerekbe.

Járműgyártás:

Ismerd meg a járműgyártás kulisszatitkait! A járműgyári élményállomásokon megismerheted a teljes mélységű járműgyártás komplett folyamatát az első acéllemez levágásától a kész autó elszállításáig. Interaktív feladatok keretében kipróbálhatod magad járműösszeszerelőként, hatalmas daru irányítójaként vagy karosszériák Picassojaként. A minőségbiztosítás bemutatói során nemcsak autóinkat, hanem saját érzékeidet is próbára teheted. Ismerd meg a járműgyártás okos megoldásait és a járműlogisztika innovatív eszközeit is!

Szerszámgyártás:

Tudj meg mindent a szerszámgyártásról! Préselj magadnak jubileumi emlékkulcstartót, ismerd meg, milyen karosszériaelemek készülnek Győrben exkluzívszériás modellek számára! Nyerj bepillantást a készülékgyártás izgalmas világába!

Projekt- és Oktatóközpont:

A jövő kulcsa a képzés! Ismerd meg a képzés és szakképzés legújabb módszereit és eszközeit! Fedezd fel az Audi Hungaria oktatóbázisát és tedd próbára tudásod!

2. Ajánlott útvonalak

Azon látogatóinknak, akik nem tudnak a számtalan program közül választani, ajánlott útvonalakkal készülünk, melyeken mobil alkalmazásunk kalauzol végig színes információk és extra érdekességek kíséretében.

Három útvonal közül választhatsz. A motorgyárban két útvonalat kínálunk, melyek közül az egyik során a négy- és hathengeres motorok gyártósorát ismerheted meg közelebbről, a másik az öt-, nyolc- és tízhengeres motorok gyártócsarnokában kalauzol végig. Harmadik útvonalunk mentén bejárhatod a járműgyártás teljes folyamatát a présüzemtől járműszereldéig.

Az ajánlott útvonalak bármikor megszakíthatók vagy kombinálhatók az élményállomások programjaival.

3. Keretprogramok

A felfedező út közben megpihenni vágyó látogatóinkat színes keretprogramokkal várjuk! Kikapcsolódásként mozgasd meg magad sportos feladatokkal vagy tekintsd meg az Audi Hungaria történeti autókiállítását! A kicsiknek gyermekprogramokkal, ugrálóvárral és arcfestéssel készülünk.

Kapuzárás: 19: 00

Gyere és nézd meg, hol épül a jövő!

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;