Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Beauty Piknik a Hungexpón!


2018.06.13
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás csapata partneri tájékoztatót tartott 2018. június 8-án. Az eseményen ismertettük a kiállítás helyzetét, valamint a szakmai programokat és olyan operatív tudnivalókat, amelyekkel a kiállításon résztvevő cégek munkáját kívánjuk segíteni.

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatójának megnyitóját követően a vendégeink Raunicker Ivettől, a kiállítás igazgatójától hallhattak összefoglalót a rendezvény jelenlegi állásáról, az eladott kiállítói területről, továbbá megtekinthették az aktuális standkiosztást is.

Az eseményen a tárgyalások során felmerült kiállítói igényekre megoldási javaslatokat kínáltunk. Ilyen például az egyedi beléptetési rendszer is, amelynek segítségével a szakmai és nagyközönségi látogatók, valamint az egyes szépségipari területek szakemberei is eltérő színű karszalagot fognak viselni. Ezzel is támogatjuk partnereinket, hogy a kiállításon minden látogatói csoportot a számukra leginkább megfelelő információkkal láthassanak majd el.

Továbbá vendégeink egyéb fontos operatív információk mellett összefoglalót kaptak a kiállítás tervezett médiatervéről Szántó Gabriellától, a Hungexpo kommunikációs igazgatójától.

Fekete Balázs, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának elnöke a rendezvényen bejelentette, hogy a Beauty & Style Kiállítás keretében kerül megrendezésre a Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság! A Hungexpo munkatársaiként nagyon büszkék vagyunk, hogy kiállításunk adhat otthont a rangos eseménynek!

Móró Gabriella, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának kozmetikus osztályelnöke ismertette a kozmetikai versenyt, amelyen a már gyakorló szakemberek és a tanulók külön kategóriában indulhatnak. Kitért a szakmai programokra is, amelyek sorában többek között meghallgathatjuk majd a Euroskills 2018 fodrász és szépségápoló versenyzők élménybeszámolóit is.

A kamara képviseletében Hegyi Andrea versenyszervező ismertette a műkörmös és lábápoló terület versenyeit és szakmai programjait. A megmérettetésen a versenyzők négy műkörömépítő és három lábápoló kategóriában nevezhetnek majd. A szakmai előadások részeként sok egyéb mellett több, lábápolással kapcsolatos problémára is tanácsot kaphatunk.

Az már egészen biztos, hogy egyedülállóan magas színvonalú versenyekre és kihagyhatatlan szakmai előadásokra számíthatunk a kiállításon! A versenyekkel és a nevezés részleteivel kapcsolatban hamarosan tájékoztatjuk Önöket!

Bővebb információk kiállítás honlapján: http://beautyandstyle.hu/hu 

www.hungexpo.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;