Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hegesztőrobotoknál az igm nyerte el a “Customer Satisfaction Brand” („Vevői Elégedettség Védjegy“) díjat Kínában


2018.06.22
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Pekingi Hegesztési és Vágás Kiállítás alkalmából Kína Dongguan Guangdongban rendezte meg a 2018 évi Hegesztő Piaci Fórumot.

Ezzel egyidőben kihirdették a negyedik körkérdés eredményét, melyet hegesztő és vágási szakemberek körében végeztek el.

A tanulmányt a „Metalworking Magazine“ szakfolyóirat kilenc hónapos megkérdezési munkája alapozta meg, ahol a mintegy 8000 érvényes kérdőív kiértékelését egy szakértői bizottság végezte el.

igm ebből az alkalomból megkapta a megtisztelő „User Satisfactory Brand“ („Vevői Elégedettségi Védjegy“)  kitüntetést. Ezen elismerés azon cégek elégedettségét mutatja, melyeknél az igm az elmúlt öt évben jelentős támogatást nyújtott a hegesztési és vágási piacon.

Az igm csaknem 30 éve van jelen a kínai piacon a vasútgyártásban, az építőiparban és számos más ipari területen. Ennek eredményeként nagy tapasztalatot szerzett a kínai piacon a hegesztőrobotok alkalmazásában és továbbra is biztosítja a folyamatos innovációt és a megbízható szolgáltatásokat.

Az igm Robotic System Co. Ltd. a kínai piacon Pekingben saját üzemével és irodájával, valamint  a Qingdao, Changchun, Xuzhou, Changsha és más régiókban taláható értékesítő és szerviz telephelyein dolgozó szakembereivel gondoskodik a magasfokú vevői elégedettségről.

Hálásak vagyunk minden egyes vevő bizalmáért és örömmel teli várákozással tekintünk előre az előttünk álló hosszú közös útra!

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ingatlan, építőipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;