Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Dirk Arnold lett az Audi új kommunikációs igazgatója


2018.06.29
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• Dirk Arnold július elsejétől tölti be a pozíciót
• Toni Melfi más területen tevékenykedik majd az Audin belül

Július elsejétől Dirk Arnold lesz az Audi kommunikációs igazgatója. Az 52 éves szakember Toni Melfit váltja, aki más területen tölt majd be pozíciót az Audin belül.

Dirk Arnold tizenhat év után visszatér Ingolstadtba az Audihoz. 1992 és 2002 között már dolgozott a négykarikás márkának, ő volt a cég németországi marketingigazgatója. Ezután a BMW-hez került, ahol több fontosabb kommunikációs pozícióban is dolgozott. Dirk Arnold elődje, Toni Melfi 2007 óta volt az Audi kommunikációs igazgatója. Újságírói tanulmányainak befejezése után olyan újságoknál és cégeknél dolgozott, mint a Südkurier, az Auto Motor und Sport, a WirtschaftsWoche, a DaimlerChrysler és az MTU Friedrichsafen.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;