Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

3D technológiával nyomtatott motor a SZEngine és az Audi Hungaria együttműködésében


2018.07.19
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2018. július 19. – A Formula Student East versenyen bemutató körökkel debütál az az egyedi motor, melynek fő részeit háromdimenziós nyomtatóval készítették.

Az erőforrást a győri Széchenyi István Egyetem SZEngine egyetemi motorfejlesztő csapata és az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjának mérnökei szoros kooperációban fejlesztették, nyomtatták és építették.

Az 50 lóerős, egyhengeres versenymotor összeszerelése után a motor tesztelésére a győri egyetem berkein belül került sor a SZEngine csapat saját fejlesztésű motorfékpadján. A kuriózum, 3D-s technológiával nyomtatott motor a Formula Student East versenysorozat zalaegerszegi eseményén próbakörökkel mutatkozik be a hétvégén.

A vállalat három magyar csapatot, a SZEngine, az Arrabona Racing Team és a BME Formula Racing Team csapatát támogatja a Formula Student hazai futamán. Az Audi Hungaria közel tíz esztendeje áll a Formula Student versenysorozat mellett. Az autóipari nagyvállalat számára kulcsfontosságú az egyetemi kooperáció és ezen belül a fiatal mérnök-tehetségek támogatása.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; D nyomtatás ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;