Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Jól felkészülten a terepezésre – A ŠKODA KAROQ SCOUT


2018.08.03
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
• A SCOUT-család legifjabb tagja már alapkivitelben összkerékhajtással
• Három gazdaságos és környezetkímélő motor és hétfokozatú DSG vagy hatfokozatú manuális sebességváltó

•  Világpremier 2018 októberben a Párizsi Autószalonon

Mladá Boleslav, 2018. július 31. – Bővíti KAROQ sorozata kínálatát a ŠKODA: új ŠKODA KAROQ SCOUT modelljét a népszerű kompakt-SUV még robusztusabb változataként 2018 októberben, a Párizsi Autószalonon mutatja be a cseh gyártó. Mint minden ŠKODA SCOUT modell, jellegzetes terepes megjelenése mellett a KAROQ SCOUT is már alapkivitelében összkerékhajtással készül.

A ŠKODA KAROQ a nagyvárosban és a műutaktól távol egyaránt otthon érzi magát. Számos modellváltozatával minden ügyfél kívánságának megfelelhet, a fiatal családoktól egészen a szabadtéri időtöltések rajongóiig. Akárcsak az OCTAVIA SCOUT és a KODIAQ SCOUT, a SCOUT-család legifjabb tagja is már alapkivitelben összkerékhajtással készül, emellett robusztus stílusjegyek teszik egyértelművé terepes képességeit. A gyenge minőségű utakra összeállított csomag révén a ŠKODA KAROQ SCOUT a műutaktól távoli túrákra is jól felkészült.

Gazdaságos, nyomatékos motorok és összkerékhajtás
A ŠKODA három gazdaságos és környezetkímélő erőforrással kínálja kompakt SUV-modellje egyetlen kizárólag összkerékhajtással kínált változatát. A 110 kW (150 LE) teljesítményű és a hétfokozatú DSG sebességváltóhoz csatlakozó 1.5 TSI benzinmotor mellett két dízel aggregát áll rendelkezésre. A 110 kilowattos (150 LE) 2.0 TDI alapkivitelben hatfokozatú manuális, míg extrafelszerelésként hétfokozatú DSG váltóművel rendelhető. A legerősebb ŠKODA KAROQ SCOUT orrában a 2.0 TDI teljesítménye már 140 kW (190 LE), s itt alapfelszerelés a hétfokozatú DSG sebességváltó.

Robusztus elemek hangsúlyozzák a terepes karaktert
Krómozott és ezüstszínű karosszéria-kiegészítők, markáns kerékjárati burkolatok, illetve 18 col peremátmérőjű, antracitárnyalatú, polírozott Braga könnyűfém keréktárcsák emelik ki a ŠKODA KAROQ SCOUT robusztus megjelenését, de extrafelszerelésként 19 colos, ugyancsak antracitárnyalatú Crater keréktárcsák is rendelkezésre állnak. Az erőteljes fellépést színezett üvegek és az első sárvédők SCOUT-plakettjei teszik teljessé. Az utastérben az új kárpitokkal és fekete-barna kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült ülések tűnnek fel, amelyek a VarioFlex hátsó ülés kivételével hímzett „SCOUT” feliratot hordoznak. A bőséges alapfelszereltségnek a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykerék, a nemesacél betétekkel kiegészített pedálok, valamint a hangulatvilágítást is tartalmazó, LED-technikájú világításcsomag is része.

Virtuális cockpit és további okos felszerelések
A ŠKODA KAROQ SCOUT vezetője extrafelszerelésként egyéni igényei szerint konfigurálhatja a Virtual Panel műszeregységet, a menetprofil-választás pedig terepes (offroad) beállítást is kínál. Kívánságra a SmartLink+ technika is rendelkezésre áll, egyaránt hozzáférést biztosítva a ŠKODA Media Command funkcióihoz és a ŠKODA Connect online-szolgáltatásaihoz.

Jellegzetes ŠKODA-megoldás a számos „Simply Clever” ötlet és rakodóhely. Az extrafelszerelésként rendelhető elektromos mozgatású csomagtérajtó Tip-to-Close funkciójával gombnyomásra nyílik és zárul, de nyitott helyzetében enyhe meghúzással is lecsukható, kívánságra pedig a hátsó lökhárító alatti „virtuális pedál” segítségével egyszerű lábmozdulattal is nyitható. A csomagtartóba variálható padlózatot is kínál a ŠKODA. Az első üléstámlák és a középkonzol rakodóhálói éppúgy a mindennapokat könnyítik, mint az aprópénz és a parkolókártya számára a vezetőoldalon kialakított rekesz vagy épp a multimédiás eszköztartó.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; IT, informatika, digitális, elektronikus


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;