Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Mától szombatig HUNGAROMED!


2018.10.11
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Megnyitott a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás, ahol az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.

Az Egészséges Budapest Program kereteiben a Közép-Magyarországi Régió egészségügyi ellátásának megújulása, a digitalizációjában rejlő lehetőségek, valamint a következő évek nagy volumenű fejlesztései esélyt teremtenek többek között a hazai egészségügyi ipar technológiai innovációinak folyamatos fejlődésére, új megoldásokat adva az egészségügyben dolgozó szakemberek és betegeik számára.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül megismerhetők a legújabb technológiai eredmények, áttekinthetők a legfrissebb elemzések és megvitatásra kerülnek az eddigi tapasztalatok, szabályozások.

Nemzetközi szakmai konferenciákkal és díjmentes kreditpontszerző továbbképzésekkel várják az egészségügyi szakma munkatársait, akik számára a rendezvény regisztráció ellenében térítésmentesen látogatható.

¤  Szakmai regisztráció: http://hungaromed.hu/hu/szakmai-regisztracio 

A kiállítás harmadik napján, október 13-án pedig ingyenes Családi Nappal, egészségügyi szűrésekkel készülnek minden érdeklődő számára.

¤  Látogatói regisztráció: http://hungaromed.hu/hu/latogatoi-regisztracio  

KIÁLLÍTÓK

Nettó 2.300 négyzetméteren 100 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait. A kiállítók között megtalálhatók a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek.
Megjelennek a magyar orvostechnikai ipar piacvezető képviselői, mint a 77 Elektronika Műszeripari Kft., Innomed Medical, Diagon Diagnosztikai Kft., Medison Kft, Mediagnost Kft., Control-X Medical Kft., Sanatmetal Kft. Továbbá a Medicor Elektronika Zrt., Siemens Healthcare Kft., Sanofi-Aventis Zrt., Hartman-Rico Hungária Kft., Hungimpex Kft., Duna Medical Center Kft., Legrand Magyarország Zrt., Hungimpex Kft., Beurer medical Hungary Kft., Rextre Kereskedelmi Kft.

¤  Kiállítói lista: http://hungaromed.hu/hu/kiallitoi-lista-2018  

KIEMELT SZAKMAI KONFERENCIÁK

OKTÓBER 11.:

Nemzetközi Orvostechnikai Konferencia a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter szervezésében

¤  A konferencia fő témája a Magyarországon 100 éve ipari termelést folytató, 2018-ban centenáriumát ünneplő, jelentős hazai innovációs potenciállal bíró orvostechnológiai ipar fejlesztése.

A gyógyszerészek szerepe a népegészségügyi mozgósításban, a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmai napja

¤  A kamarai területi szervezetek elnökeinek értekezlete a népegészségügyi mozgósítás jegyében​
¤  Középpontban az adherencia-fejlesztés: a Semmelweis Egyetem Gyógyszerügyi Szervezési Intézete, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, a Hungaropharma, a Nemzeti Betegfórum és betegszervezetek szakmai fóruma a gyógyszerhasználattal összefüggő beteg-együttműködés (adherencia) fejlesztéséért.

OKTÓBER 12.:

40. Medicina Konferencia, amelyen nyitó előadást tart és kerekasztal beszélgetésen vesz részt az egészségügy meghatározó szereplőivel Dr. Kásler Miklós, az EMMI minisztere.

¤  A konferencián neves előadók részvételével többek között szó lesz az új Nemzeti Népegészségügyi Programról, a katasztrófa medicináról, a gyógyító intézmények finanszírozásáról és az ágazati innovatív gyógyszer- és orvos technológiákról.

Tudományos Fórum a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége szervezésében

¤  Legfrissebb kutatások és aktualitások a táplálkozástudományban.

KREDITMARATON - KREDITPONSZERZŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK

Díjmentes, szabadon választható elméleti képzések több témában:

¤  NEVES Fórum – Tanuló szervezetek, avagy hogyan tehetjük biztonságosabbá a betegellátást
¤  Labordiagnosztika korszerű perspektívái
¤  A fizioterápia aktualitásai – gyógytornász-fizioterapeutáknak
¤  Digitális egészségügyi és Big Data lehetőségek a modern medicinában

CSALÁDI EGÉSZSÉGNAP – OKTÓBER 13.

A kiállítás témája a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért a HUNGAROMED harmadik napját, október 13-át megnyitják a nagyközönség előtt, így ingyenes Családi Egészségnappal is készülnek.
Egész napos egészségügyi szűrések a Siemens kiállítói standján és az Országos Közegészségügyi Intézet szűrőbuszában. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége táplálkozási-dietetikai szaktanácsadással és testösszetétel méréssel várja az érdeklődőket. Bemutatják az OKOSTÁNYÉR®-t az új magyar táplálkozási ajánlást gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
A Magyar Gyógytornászok-Fizioterapeuták Társasága egy igazi Közösségi Napra invitálja a látogatókat. Interaktív előadásaikban előtérbe kerül a gerincvédelem, a sportolási lehetőségek kerekesszékesek számára, valamint fizikai aktivitások a várandósság idején a kismamáknak.
A legkisebbek a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Teddy Maci Kórházában játékosan megismerkedhetnek a gyógyítás fontosságával, a bátrabbak pedig megmérettethetik magukat az „ÉV EGÉSZSÉGVERSENYZŐJE” címért, ahol értékes ajándékokat is nyerhetnek.
Nem utolsó sorban pedig véradás is lesz, melyre minél több segítőt várunk!

Időpont: 2018.október 11-13.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Budapest X., Albertirsai út 10., D pavilon
Nyitvatartás: 2018.október 11-13. között 9.00-18.00-ig.
Belépés: I-es kapu, I-es fogadócsarnok
Parkolás: az Albertirsai úton térítésmentesen

Bővebb információ: http://hungaromed.hu/  

www.hungexpo.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;