Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új marketing igazgató a Hankook Tire Europe tehergépkocsi- és autóbusz-abroncs részlegén


2019.01.15
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire Europe Guy Heywood személyében új marketing és stratégiai igazgatót nevezett ki európai tehergépkocsi és autóbusz (TBR) részlegére.

A brit születésű szakember december eleje óta az abroncsgyártó európai központjában, Neu-Isenburgban tevékenykedik. Heywood húsz éves tapasztalatra tekinthet vissza az abroncsiparban betöltött vezető pozíciókban, legutóbb kereskedelmi igazgatóként dolgozott az észak-európai „Truck, Bus and Services“ részlegen, ahol Nagy-Britannia és Írország területéért volt felelős. Heywood Seok Yun Kim utódja, aki mostantól a Hankook szaud-arábiai irodáját vezeti.

Németország, Neu-Isenburg, 2019. január 15. – A Hankook prémium abroncsgyártónál a tehergépkocsi és autóbusz abroncsok (TBR) részlegének európai marketing csapat vezetését Guy Heywood vette át. Az 51 éves brit szakember széleskörű nemzetközi marketing és értékesítési tapasztalattal rendelkezik, melyet az abroncsiparban betöltött vezetői pozíciókban szerzett. TBR marketing és stratégiai igazgatóként a stratégiai marketing kiépítésén és fejlesztésén dolgozik majd az európai térségben a tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsok területén.

Szívélyesen üdvözöljük Guy kollégánkat a tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsok és szolgáltatások új marketing igazgatójaként“ – köszöntötte az új marketing igazgatót Tony Lee, a Hankook Tire Europe marketing és értékesítési alelnöke. „Nagyszerű választás volt a személye erre a pozícióra, hiszen alapos ismereteivel és sok éves tapasztalataival az iparágban, minden olyan képességgel rendelkezik, amely a Hankook márka további erősítéséhez és fejlesztéséhez szükséges a tehergépkocsi- és autóbusz szegmensben.

Az abroncsgyártó kifejezett célja, hogy a következő években folyamatosan tovább építse a tehergépkocsi és autóbusz iparág prémium helyzetét. Az új stratégiai marketing rendszer ezen a területen a Hankook jelenleg működő13 leányvállalatával tartja majd a kapcsolatot és irányítja azokat.

Csapatommal együtt arra szeretném felhasználni tapasztalataimat, hogy a Hankook márkát tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsok prémium gyártójaként döntően tovább erősítsem. Örömmel várom az izgalmas feladatokat, és meg vagyok győződve arról, hogy az előttünk álló kihívásokkal nagyszerűen megbirkózunk majd.“ – erősítette meg Guy Heywood.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Hankook Tire


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;