Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A KUKA innovatív, 3D-s virtuális bemutatóterme: Orvosi robotika megismerése önállóan


2021.07.21
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Üdvözöljük a KUKA Medical Robotics új 3D-s virtuális bemutatótermében! Nézze meg robotjainkat közvetlen közelről, működés közben – és néhány kattintással szabadon járja be a teret.

 

Közben ismerje meg a robotok tulajdonságait, és tapasztalja meg az orvosi technikában történő alkalmazásuk számos lehetőségét.

Közvetlenül szemlélni, amint a robot, mint valamely orvosi termék része, támogatja egy beteg kezelését: A KUKA új 3D-s virtuális bemutatótermében ez mostantól lehetséges. Minden egy műtő benyomását kelti, és ebben a műtőben három animált robot található. Néhány kattintással és az egér mozgatásával – vagy Android rendszerű okostelefonnal – bejárható a virtuális környezet, és ennek során különféle alkalmazások ismerhetők meg. Tekintse meg például, ahogyan egy animált LBR Med biopsziát hajt végre, vagy amint egy KR QUANTEC-kel felszerelt képalkotó rendszer felvételeket készít egy páciensről. A páciens a KR QUANTEC sorozatú, szintén KUKA robot által tartott, és így szabadon mozgatható fekhelyen fekszik.

https://www.youtube.com/watch?v=SqyaT0bG_J0  
KUKA Virtual Medical Showroom ; 0:0

A KUKA robotok képességeinek felmérése gyorsan és egyszerűen  

Ön is ugyanolyan közel kerülhet a robotokhoz, amennyire az orvosok és a szakszemélyzet. Az animált alkalmazások mellett a robotok érintési pontjaira kattintva részletesebben megismerheti az alkalmazási lehetőségeket, tájékozódhat az egyedi értékesítési pontokról és a KUKA partner referenciákról. Videók is segítenek a robotok orvostechnikai alkalmazási lehetőségeinek gyors és egyszerű áttekintésében, valamint az orvosi robotika világának önálló felfedezésében.

KUKA Medical Robotics: Néhány példa az alkalmazási lehetőségek széles köréből

A 3D-s virtuális bemutatóterem kiváló áttekintést ad azokról a lehetséges alkalmazási területekről, amelyeken a KUKA csapata támogatást tud nyújtani. Az automatizálás terén szakavatott KUKA Medical Robotics szakterülete nemcsak nehéz orvosi készülékek tartására, illetve beteghordásra szolgáló robotokat kínál, hanem egy kollaboratív és érzékeny robotot: az LBR Med-et is. Ez a robot kifejezetten orvosi termékekben való alkalmazásra hitelesített eszköz. Miután a KUKA ügyfelek beépítették a robotot a saját orvosi termékeikbe, az orvosi szakszemélyzet a robotrendszert például diagnosztikai, sebészeti és terápiás asszisztensként alkalmazhatja. A KUKA Medical Robotics a több mint 20 éves orvostechnikai tapasztalata és automatizálási felkészültsége alapján támogatást nyújt robotkomponensek orvosi termékekbe történő beépítéséhez és alkalmazásához.

www.kuka-robotics.com       


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; YouTube ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;