Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megnyílt a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz márkakereskedése Budaörsön


2018.11.14
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Átadták a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumot, amely jelenleg a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz értékesítési pontja.

A több mint 3,5 milliárd forintból épült, 20.350 négyzetméteres területen álló, 6.380 négyzetméte-res komplexum a világon az egyik első, a csillagos márka új értékesítési kon-cepciója szerint megvalósult zöldmezős beruházásaként közel 70 munkahe-lyet teremt a térségben. A létesítmény egyedülálló építészeti és digitális meg-oldásaival, valamint innovatív értékesítési stratégiájával utat mutat a jövő márkakereskedései felé.

A budaörsi Mercedes-Benz Hovány Autócentrum a Mercedes-Benz új kiskereskedelmi koncepciója szerint jött létre, mely nem csupán az építészet, hanem az értékesítés és a vevőszolgálat terén is érvényesül. Cél, hogy a kereskedés többé ne csak az autóvásárlás színtere legyen, hanem egy olyan élménykomplexum, ahol örömmel és minél hasznosabban töltenek el időt az ügyfelek. Ennek érdekében különleges belsőépítészeti megoldásokat alkalmaztak, digitalizálták a teljes értékesítési folyamatot és új munkaköröket hoztak létre.

"Több, mint negyed százados fennállásunk alatt számos rangos hazai és külföldi elismerésben részesültünk és átütő sikereket értünk el az ügyfél-elégedettség területén. Ma pedig megnyitjuk a világ egyik legismertebb autómárkájának újgenerációs autókomplexumát. A budaörsi szalon 38 éves pályafutásom legnagyobb alkotása, hiszen a munkatársak is egy teljesen új értékesítési stratégiát követnek, annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő élményt jelentsen min-den ügyfelünk számára." - tette hozzá Hovány Márton, a Hovány Csoport alapító-tulajdonosa.

A 6.380 négyzetméteres létesítmény felépítéséhez a cégcsoport 27 éves működése alatt a megtermelt nyereség folyamatosan visszaforgatásra került a vállalat termelésébe. Az épületben bemutatóterem, szervizműhely, raktárak, valamint karosszéria- és fényezőműhely is helyet kapott. A márkakereskedésben egyaránt elérhetőek a legújabb Mercedes-Benz személygépkocsik és kishaszonjárművek, valamint a smart modellek mellett az ország második AMG Performance Centere is helyet kapott az épületben. Emellett itt található a világ első olyan kiállító-tere, ahol a Mercedes-Maybach modelleket egy új, exkluzív lounge környezet-ben mutatják be az érdeklődőknek.

"A most átadott Mercedes-Benz Hovány Autócentrumban alkalmazott egyedülálló szolgáltatások bevezetésével célunk, hogy tovább erősítsük piacvezető pozíciónkat a prémium személyautó szegmensben, illetve az új értékesítési filozófiának köszönhetően a kishaszonjárművek piacán tapasztalt fejlődést szeret-nénk hosszútávon is megőrizni. Örömmel tölt el, hogy hazánkban valósulhatott meg az egyik első, a Mercedes-Benz új értékesítési stratégiája szerint épült zöldmezős beruházás." - mondta Jörg Schmidt, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A most átadott Mercedes-Benz Hovány márkakereskedés alapkövét tavaly július 29-én, a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótája, Valtteri Bottas segítségével tették le. Ezt követően, a közel másfél éven át tartó munkálatok alatt 2.000 m3 hő- és hangszigetelő anyagot, 40.000 m2 gipszkartont és közel 2000 liter falfestéket, továbbá 78 kilométernyi kábelt használtak fel a szalon felépítéséhez. A különleges épületben 136 db ajtó, 1.750 db lámpatest és 60 db beépített kijelző található, a kiállított autókhoz tartozó interaktív ártáblákat pedig 24 db iPad alkotja.

A beruházás építészeti szempontból is kiemelkedő, ugyanis a bemutatótermek mellett exkluzív lounge és egy jelentős méretű rendezvénytér is helyet kapott az épületben. Így a szalon különleges ügyfélrendezvények és más, egyedülálló események helyszíneként is funkcionálhat.

A budaörsi Mercedes-Benz Hovány Autócentrum november 26-tól várja az érdeklődőket.

www.mercedes-benz.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; Ingatlan, építőipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;