Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Itt a negyedik generációs Jimny


2019.05.05
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
1970-es megjelenése óta hatalmas népszerűségnek örvend a Suzuki Jimny. Nem csoda, hogy óriási várakozás előzte meg a legendás modell most bemutatkozó negyedik generációs változatát.

A megújult Jimny büszkén viseli elődjei jellegzetes dizájnelemeit, mégis teljesen egyedi megjelenéssel és a legmodernebb biztonsági funkciókkal áll készen a vadon vagy a nagyvárosi dzsungel meghódítására. Hogy a városban is remekül megállja helyét a modell, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2019-es Világ Év Autója versenyen a Világ Év Városi Autójának választották.

Külső megjelenés
A Jimnyt a legmostohább időjárási- és terepviszonyok leküzdésére tervezték, könnyedén veszi a természeti akadályokat. Így tulajdonosa nyugodtan szabadjára engedheti kalandvágyát, az autó remek partner a felfedezések során.
A Jimny örökséget szimbolizáló, ikonikus, kerek fényszórók immár LED-es verzióban és lámpamosóval is elérhetők a modell GLX változatában, így magabiztosan vezethető saras, poros vagy havas útviszonyok között is. A fekete, öntött anyagból készült, optimalizált lökhárítók megnövelik a hasmagasságot a kerekeknél, így lehetővé teszik az akadályok gondtalan leküzdését, illetve megvédik a karosszériát a kőfelverődésektől és a karcolásoktól.

Belső kialakítás
A Jimny belső terében semmi nem vonja el a figyelmet a vezetési élményről. Minden apró, gondosan és mívesen kimunkált részlet a terepen történő vezetést támogatja. Stílusos, fekete belső terében visszafogott, egyszerű, logikus és észszerű dizájn jellemző. A Jimny elegendő helyet és praktikus tárolókat biztosít minden igény kielégítéséhez, legyen szó járatlan utakon történő kalandozásról vagy városi ingázásról.

Teljesítmény
Robusztus és merev létraalváz, három ponton rögzített merev tengelyes felfüggesztés tekercsrugóval, kiváló terepszögek és hasmagasság, valamint alacsony áttételű négykerékhajtás: kompromisszumoktól mentes jellemzői komoly terepjáróvá teszik a Jimnyt.
Az 1,5 literes motorral felszerelt jármű páratlan agilitással mozog bármilyen terepen, és biztosítja a szükséges nyomatékot, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Mindezek mellett fékvezérlő LSD kipörgésgátlót, hegymeneti elindulássegítőt, illetve lejtmenetvezérlőt kapott az autó.

Biztonság
A biztonság elsődleges fontosságú a változatos terepviszonyok és a váratlan városi szituációk során is, ezért a fejlett biztonsági funkciókat felsorakoztató Suzuki Safety Support révén a Jimny sofőre mindig nyugodtan vezethet. A Suzuki balesetmegelőző technológiája segít a járművezetőnek elkerülni a veszélyes helyzeteket, és a biztonság nyugalmát kínálja a mindennapi vezetés során. Ennek megfelelően az új Jimny is rendelkezik kétérzékelős vészfékasszisztenssel (DSBS), fényszóróvezérléssel, továbbá figyelmeztet, ha az autó „kóvályogva” halad, vagy elhagyta a sávját, de jelzőtábla-felismeréssel is támogatja a vezetőt.

A Jimny-örökség
A modell már az első generáció 1970-es megszületése óta élvezi a vásárlók bizalmát és szeretetét. Az új Jimny továbbviszi a kis méretű, könnyű, valódi terepjáró örökségét, és egyben a Suzuki négykerékhajtású technológiájának mesterművét is megtestesíti.

www.suzuki.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;