Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Sanghaj Budapesten - kínai vállalatok bemutatkozása a fővárosban augusztus 26-27-én


2019.06.17
Forrás: HUNGEXPO, Közlemény
Idén Budapesten, a HUNGEXPO-n rendezik a 8. Sanghaj Vásárt (Shanghai Fair), amely egyike a világ legnagyobb és legátfogóbb kiállításainak, és amely a kínai metropolisz legjelentősebb cégeit, vállalkozásait mutatja be.

Az eseményt 2012 óta Kelet-Európa számos országában, köztük Albániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Beloruszban és Ukrajnában is megrendezték, és most először érkezik Budapestre.

A 8. Sanghaj Vásárt Budapesten, a HUNGEXPO-n (1101 Budapest Albertirsai út 10.) rendezik, augusztus 26–27. között. Kínai részről több kereskedelmi és diplomáciai szervezet vesz részt a kiállítás és vásár szervezésében.

Több mint 110 kínai cég képviselői érkeznek Budapestre, hogy újabb üzleti lehetőségeket és kereskedelmi partnereket kutassanak fel. 3300 négyzetméteren több mint 170 kiállítói standon várják az érdeklődőket a helyi cégek és olyan nemzetközi szinten is ismert kínai vállalatok, mint a Warrior rubber shoes, a Daketang Teahouse, a Son Lu ShangLin, a GW Industry és mások.

Ruházati kiegészítők, fogyasztási cikkek, hifi- és elektronikai eszközök, kemikáliák, fémipari termékek, egészségügyi és orvosi eszközök szerepelnek a kínálatban. A szervezők a többi között B2B találkozókkal, termékbemutatókkal és kóstolókkal segítik az üzleti partnerek egymásra találását és a sikeres üzletkötéseket.

A Sanghaj Vásárra a nagyközönség számára a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A belépők a vásár regisztrációs oldaláról (www.sailofshanghai.com/page.html?pageName=expoPersonScheduled) tölthetők le. A belépők egyben nyereményszelvények, amelyekkel a szerencsések értékes ajándékokat nyerhetnek.

A 8. Sanghaj Vásár 2019. augusztus 26-án hétfőn 15.00–18.30-ig, 27-én kedden 9.30-16.3-ig tart nyitva.

www.hungexpo.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;