Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Ljungby Maskin igm robotot vásárol


2019.06.17
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A svédországi Ljungby Maskin AB évek óta sokat invesztál a hegesztési folyamatok automatizálásba markólókanalak, vezetőfülkék és alvázszerkezetek gyártásánál.

Annak ellenére, hogy a termelése magasfokon automatizált a Ljungby Maskin egyedi és méretreszabott megoldásokat kínál a rakodógép megrendelőknek.

“Termelésünk a teljes gyártási spektrumot, a munkadarabok vágását, hajlítását,hegesztését,forgácsolását és festését is lefedi. Ez azt jelenti, hogy a termelés minden területén jónak kell lennünk. A gyártásból érkező visszajelzések a fejlesztésünk számára igen fontosak. A tervező a termelő üzemtől 350 km található és folyamatosan kapja az információkat. A fejlesztéseket gyorsan átültetjük a gyártásba és azon dolgozunk, hogy a termékeink tartósabbak, erősebbek, kényelmesebbek és olcsóbbak legyenek” - mondja Rune Andersson Úr, a Ljungby Maskin AB vállalat vezérigazgatója és alapítója.

"Hosszú évek óta igm robotokkal dolgozunk és a legidősebbek már 30 éve működnek. Ezek kicsit olyanok mint Ljungby, robosztusak és tartósak, ha gondosan karbantartjuk őket. Ezért úgy döntöttünk úgy, hogy ismét igm robotrendszert vásárolunk és nagyon várjuk már az új hegesztő berendezést, amely az elkövetkező években biztosan sokat fog segíteni a hatékony gyártásban ” - mondja Robert Fransson Úr, a Ljungby Maskin AB tapasztalt robotkezelője.

"Meglévő ügyfeleinknél a legfontosabb feladatunk a hegesztőrobotok értékesítése. Ez kiválóan megmutatja, hogy jó együttműködés mellett az ügyfeleink nagyra értékelik termékeinket és szolgáltatásainkat" - mondja Peder Edholm Úr, az igm Nordic AB vezérigazgatója.

A Ljungby Maskin AB: Rune Andersson, a Ljungby Maskin tulajdonosa és alapítója
1983-ban alapított a társaságot és több mint 35 éve gyárt gumikerekes rakodógépeket. A cég 2018-ban ünnepelte 35 éves jubileumát. Az elmúlt évtizedekben több, mint 4000 db. gumikerekes rakodógépet szállítottak a világ minden tájára. A vállalat az ügyfeleknél kiváló minőségű rakodógépek megbízható szállítójaként szerzett hírnevet és a partnerek nagyra értékelik a magas termelékenységet, erős szerkezetet, megbízhatóságot, kényelmet és egyszerű kezelhetőséget.

Az igm Nordic AB az igm Robotersysteme AG, a világ egyik vezető hegesztőrobot gyártójának képviselője. A fő szakmai területei a földmunkagépek, mezőgazdasági berendezések, vasúti és más járműgyártás. Az igm Nordic AB a svédországi Lidköpingben (SE) és finnországi
Kuopióban (FI) 7 értékesítési, szerviz és oktató munkatárssal dolgozik.

www.igm-group.com 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;