Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Indul a szavazás a Camion&Truck magazin 2019-es "Év haszonjárműve" díjának elnyeréséért


2019.08.13
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
Budapest, 2019. augusztus 13. – A Camion&Truck szaklap idén is meghirdette az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen legutóbb - folytatva a több évtizedes szép hagyományt - a Volkswagen Haszonjárművek márka ismét nyert egy kategóriában.

A most 23. alkalommal sorra kerülő díjra méltónak tartott autókra a lapban meghirdetett szavazási felhívás szerint lehet voksolni, és remélhetőleg ebben az évben is lesz Volkswagen a díjazottak között.

A 2019-es megmérettetésre 4 kiváló Volkswagen haszonjármű pályázik, a márka a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI 4Motion Tiptronic, a Volkswagen Crafter doka HT 2.0 TDI 4Motion Tiptronic platós, a Volkswagen Crafter 50 HTL 2.0 TDI Tiptronic, és a Volkswagen Caddy dobozos RT 2.0 TDI 4Motion DSG nevezte a versenybe. Remélhetőleg sok olvasó találja majd érdemesnek ezeket a Volkswageneket az egyes kategóriák legjobbja címre, így érdemes figyelni a Camion&Truck Magazin augusztusban megjelenő számát.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;